Mervi_ss 36 haftadayım 4 gündür sancım var bugün erken doğum için ilaç yazdı başına gelen anneler varmı 🙏
zeynepylmz Mervi_ss ben canım bu gece 35+5 e girdik iki gün hastanede yattım ilaç ve serumlarla sancıları durdurdular ciğer geliştirici iğne yapıldı açıklığım var 2 cm hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diye dua ediyorum 🤲🏻
20072021 Mervi_ss 36+4 te acil sezeryan oldum bir anda tansiyonum 17 lere çıktı biraz minik oldu ama sağlıklı olsun önemli olan o korkamaya gerek yok bebiş yanımda 2 saat kadar oksijen aldı sonra gerek kalmadı ama sürekli ölçülüyor oksijen değeri
Mervi_ss zeynepylmz Nuray11 Fundogan Fundogan 20072021 MelikeDurmaz Seses Benimde işte 4 günden beri sancım vardı düzenli olarak geliyor ama hiç bir şekilde açılmam yoktu dün ilaç yazdı bugün sabah iyiyim ama rahatlattı ilaç beni 🙏
Fundogan 36+2 haftalık dün nst de hafif 10 dakikada bir düzenli olarak Ağrı cıktı bide rahim agzı 18 mm olmuş yatış verdi ama ben kabul etmedim kızlar daha çok küçük çok korkuyorum
Seses Fundogan canım doktorun ne dıyorsa yap bence benım. De erken doğum riskim var doktorum 36 haftada doğsa sıkıntı olmaz dedı şuan 34:3 ilaçla bekletıyor sançi fln yok ama bebegım baş aşagi doğum pozisyonu almiş
merweeilbey1 Fundogan canım ben ilk bebeğimi 36ıncı haftada doğum yaptım hiç bir problem yaşamadık küveze de girmedi ciğer geliştirici iğne oldum 2 doz ertesi gün doğum yaptım 2 cm açlmam vardı ve tansiyon problemi var dı bende Allah yardımcın olsun
Fundogan Bugün tekrar gitçem nst için bakalım ne dicek bu arada ben Ağrı hissetmiyorum da kilosu daha 2700 en azından bi hafta daha dursa çok iyi olur diyorum ama Tabi Rabbim nederse nasip neyse o olur 🤲🏻
Seses Mervi_ss rabbım evlatlarımızı sağlıkla küçagimiza almayı nasip etsin inşallah hepımıze ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Fundogan merweeilbey1 bende diyorum inşallah 37 kadar durur 1 hafta 1 haftadur diyorum ama tabi rabbim ne derse o olur benim rahim ağzım kısalmış 18 mm olmuş