Kızlar yarın sabah 6 da yatışım olacak 38+4 olduk bu gün muayene oldum Altan da muayene oldum doktor 2 3 açılman var dedi sabah alalım seni çünkü hafta sonuna denk gelecek büyük ihtimalle ben olamicam doktor bulamasın dedi bide benim kanım çok düşük Kızılay’dan kan alınıp takılacak. Kontrollü hareket etmemiz lazım dedi benim pek içime sinmesede bu gün testler yapıldı korona testi de yapıldı bide epidural normal doğum olucam bir sıkıntı çıkmazsa inşallah heyecanlıyım Korkuyorum gerginim çokta sinirliyim ben eksiklerim vardı onları tamamlamaya çalışıyorum bide kızım var oda gitmiş PUBG oynuyor kendine ya insan bi ilgilenir yanımda olur tülbent çıkaracaktım büyük bavulda vitrinin arkasında ben çıkaramıyorum o kadar sinir oldum ki yardım istemedim yarına takacak tülbent çorap çıkaramadım herşeyim tam bi onlar eksik düş falan aldım kızım hep yanımdaydı gitti kendine yattı sinirden aglicam ağlamak istemiyorum ama kendimi şu an tutamıyorum bu adam niye böyle düşüncesiz örtümü aldım kızımın yanına geldim oda uyuyor anlamdım ben mi abartıyorum yarın benimle gelsin hiç istemiyorum