Busecnr40 canım birbirinizden yine de ayrı durun, ben de covidim önce eşim oldu eşimin 8. Gününde bende belirtiler çıkmaya başladı düşün tam bitti derken onunki bitti benimki başladı. Cok şükür hafif atlatıyorum. Sabahları aç karnına ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal koyup iciyorum, tat koku alamasam da yemekten asla vazgeçmedim sen de vazgeçme muhakkak beslenmeni iyi yap, daha sonra aralarda bi kuruyemiş falan yiyorum eşim kekik çayı içiyordu ben içemiyorum gebelere önerilmiyor, aksam da meyve ve limonlu ballı ıhlamurla kapanışı yapıyorduk :D ben hala yapıyorum gerçi benim 5. Günüm bugun :D bir de eşine bir kasenin içinde bal, taze zencefil, zerdeçal, çörek otu, karabiber, tarçın ve limon karışımı yap günde 3 kere yesin, sen de kendin icin aynısını sadece bal, çörek otu, karabiber, limon ve cok az zerdecalla hazırla. Gün içinde 3 kere yiyeceğin icin zencefil de pek bu kadar sık tüketmek hamilelere önerilmiyor, diğer bi kilit nokta ise muhakkak 3 litreye yakın su içmek, en önemlisi hatta. Bol su, iyi beslenme ve moral. Ben eşimin 8. Gününde hasta olduğumu anladım ama eşimden dolayı zorunlu temaslı izolasyonunda olduğum icin test yaptırmaya çıkamamıştım, 10 gün dolar dolmaz hastaneye gittim test yaptırdım ve pozitif çıktım tahmin ettiğim gibi. Ama dedim ya anlamıştım zaten olduğumu ve test yaptırdığımda aslında 3 gündür hastaydım zaten o yüzden kendimi hiç tribe sokmadım modumu asla düşürmedim kendimi hasta gibi kabul etmedim. Dedim olabilir ne olucak sayılı gün geçecek nasılsa gittikçe de iyiye gidecek. Ateşin olabilir öksürebilirsin tat koku hissin gidebilir ama hepsi geri geliyor ve daha iyiye gidiyor merak etme. Benim tat koku 5-6 gündür yok, ama bugun hafiften koku alıyor gibiyim çileğin sirkenin kokusunu falan alabildim az da olsa :) daha geç de gelebiliyor bu hisler endişelenme.