Seda344 Aysenrr20 köyü yanı yok. Ben 2 kez çektirdim. Biri narkozluydu. Çok pişmanım narkozlu çektirdiğime. Şişli echomar on numara. Narkoz yok. 5 dakka da çekiliyor. Ne ağrı ne sızı hissettim. Önceden bilsem yine oraya giderdim.
Seda344 Aysenrr20 hem rahim filminin kötü yanı olması mümkün değil. Rahim içi bakılıyor. Tüplerde tıkanıklık varsa açılıyor. Bir çeşit tedavi gibi. Çok iyi birşey.
Aygulmom Aysenrr20 öyle korkulacak bişey asla değil. Hele ki son teknoloji cihazlarıyla çok kolay. Ben ben 6 ay önce çektirdim sadece ilaç verdikleri zaman bi 7-8 saniyelik hafif sızı oluyo o kadar. Bittiğinde aa bitti mi bu kadar mıydı dedim. İnşallah olacaksan seninde öyle geçsin 🙏🏻
Mervesb Ben de aralıkta cektırdım narkozlu 25 dk falan hıc köyu yanı yok sadece hafıf regl agrısı gıbı bır sey oluyo bıtınce o kadar bıde benım ıkı uç gun hafıf kan geldı kolay degl ıslem göruyor netıcese sonucunda ıkı ay sonra hamile kaldım çok şükür
Aysenrr20 Bu işlem ücretli yaptırılan birşey mi? Devlet hastaneleri fe yapıyor mu? Herkes yaptırabilir mi? Ne gibi faydası oluyor biraz bilgi verir misiniz hiç yaptırmadım bilmiyorum çok soru sordum kusura bakmayın
Seda344 Aysenrr20 devlet yapıyor. Özel ücretli. Ben 750₺ verdim özelde. Devlette korktum. Ondan istemedim. Devlette senin değil. Onların dediği oluyor. O biraz tedirgin ettiği için gitmedim. Ama narkozluya hiç gerek yok. Hiç bişi hissetmedim ben özelde. Sonrasında Bİle ne ağrı. Ne kanama. Tertemiz.
basakhanim İstanbuldaysanız Sonomed var. biraz pahalı ama çok rahat çekiliyor. Benim canım azdır ama adet sancısı kadar bile duymadım. Demek ki cihazları çok iyi. Anesteziye hiç gerek kalmıyor. Parasını sonuna kadar hak ediyor.
Fatma7666 Aysenrr20 Çektirin mutlaka tüplerinize bakılsın kist miyoma rahim şekline falan bakıyolar yapmanızı öneririm bende yaptıracaktım korkuyorum diye ilaçlı için randevu almıştım Allahıma çok şükür gerek kalmadı hamile kaldım 🥰🤲🤲
Sidal Aysenrr20 bende narkozlu özelde oldum canım 850 TL verdim temmuz ayında temiz çıktı sonuçlarım uyandığımda ağrı sızı yoktu kanama yoktu 10 dk sürmüş zaten 1 ay sonra hamile kaldım 🤭