So12345678 yani 1 yıl sonra hamile kalmayı kastediyorsunuz sanırım. Doktorlar 2 yıl diyor ama bunu bence doktorunuzla konuşmanız daha dogru. Sonuçta sezeryanda risk her zaman var. Mesela daha önceden sezeryan oldugu zaman doktorlar son haftalara bırakmadan 38 civarı alıyorlar. Nedenini doktorum bana nasıl bir balon şiştikçe patlamaya o kadar yaklaşıyorsa daha önce sezeryan olan birinde de aynı o balon gibi rahmin yırtılma ihtimali artıyor diye açıklamıştı. Daha rahim kendini toparlayamadan gebe kalındığında risk daha da artıyormuş. Tabi bu olacak diye bişey yok. Küçük ihtimaller ama risk var yani. Birde sezeryan sayısı artıkça atoni durumu da var. Oda küçük bir ihtimal ama başa gelirse rahimi almaya kadar gidebiliyormuş. Ben 3 sezeryan oldum. 2017.2020 ve 2021 de. Bu risklerin hiçbiri çok şükür bende olmadı. Ama olma ihtimaline karşı ne yapacağını doktorum bana açık açık anlattı. O yüzden ben 4.sezeryan ihtimalini bile göze almadığım için tüpleri baglattım. En dogrusu bu tarz şeyleri doktora sormak bence