Feyzadilara 7 aylık kızım var sezaryan doğum yaptim 2.ye hamile kaldim 1 hafta kadar önce 2.yi düşük yaptim yine istiyoruz ama doktor sezaryan olanlar 2 yil beklemeli riskli oliyor amme için sakatlik olum bebek icin de olabilecegini söylüyor ama istiyoruz da sezaryan olup 2 yil önceden.hamile olup saglicakla bebisini kucagina alan oldumu kizlar
annesininpirensesi Feyzadilara 2018 ilk kizimi kucagima aldim 2020 de nisan ayinda ikinciyi kucagima aldim korundugum halde hamile kaldim 4 ayligiz vucut mahvoluyor amaliyat yerim duzelmeden tekrar kaldim aciyor kilo vermeye baslamistim tekrar almaya basladim bence bekleyin dusukde yapmissiniz kazara olsa hadi neyse isteyerek bence yapmayin bizim isteyerek olmadi
Sinemdmrcoglu Feyzadilara bende sezerynla doğum yaptım geçen nısanda sımdı ıse 20haftalık hamıkeyım Ağustos’ta doğum olcak ve bır buçuk sene olmuş olcak bırsey olmaz Allah’ın ıznıyle önce allaha sonra doktorlara emanetiz benım doktorum bırsey olmaz korkulacak hiçbir şey olmaz dedı
kkuubbrraa Feyzadilara Sezeryandan üç ay sonra hamile kaldım 35 haftaya kadar bir sorun yoktu ama sonra dikişlerim çok inceldi açılma oldu mecburen erken doğum yaptım bebeğim de sekiz gün küvezde kaldı şimdi olsa biraz daha dikkat ederdim
Sadece_anne Bu acele neden canim risk varsa biraz bekle derim 2 yıl olmasa da 1 yılı bir bitsin kızının hem sen hem bedenin yipranirsin. Ben sezeryanliyim 18 aylık kızım var ve 8 haftalık hamileyim. Senin daha yeni bence biraz bekle ama sen bilirsin tabii..
Feyzadilara Sadece_anne canm esim 36 yasinda gec istemiyor acikcasi bende erkenden olup bir.buyusunler istiyorim pandemide cocukar kimseyi gormuyor tek yetisiyor kardesi olsa en azindan ona arkads olacak
Feyzadilara annesininpirensesi benm kilo sorunum olmadi fakat enfekson geçirdim hastanede kaptirmislar tek korkum o tekrsr kapmak istemem onun disinda iyiydim ben annesininpirensesi
Baloncuk41 Niye bu kadar cok istiyosunuz yazık diilmi sizede hem hamileyken ufacik bi bebekle ilgilenmek zor olmiycakmi bi arkadasim 6 ay olmadan hamile kaldı ameliyatla ilgili bi sıkıntısı olmadı ama cok yiprandi cok kilo aldi veremedi yasi kucuk olmasina rağmen 2 çocukla ne bi yere gidebildi hep onlarla ilgilendi size yardimci olucak birileri varsa bilemem ama düsük yaptiginiz icin sakıncalı olabilir genede biraz bekleyin bence bizi degil doktorlari dinleyin
Feyzadilara Baloncuk41 evlat bu istenmez mi hem tek.ilgilensem ne olur saglikli olsunlarda varsin bir yere gitmeyelim ozellile pandemi doneminde gitmemek zatn daha dogru ve bence tam zamani
Sinemdmrcoglu Feyzadilara beşıncı aydayım besıncı ayın basında sütten kestım ek gıda zamanı bna göre daha zor sezerywn ne kı yanı dıyorum bebek hareketleri bellı olunca doktor kes dedı kestım dört aylık olana kadar bebek emzırdım
Feyzadilara kkuubbrraa 3 ayda çok erken mis en az 6 ay diyorlar zaten gecsin diye olsun saglicakla doğmuş allah bagislasin
civciv1520 Feyzadilara kuzenimin eşi iki yıl dolmadan önce hamile kadı az daha rahim alınacaktı doğumda kendini toplamadan rahim tekrar gebelik için hazırlandi doktorun açıklaması bu şekildeydi . Bilerek isteyerek hamile kaldı. Üstelik doktoru bekle dediği halde
Feyzadilara civciv1520 iste herkeste farkli bilmiyorum oyuzden kararsizim ama benm olursa doguma kadar zaten 1.5 senem dolmuş olcak suan 8 ay olmaz uzere dogum yapalı
Silalaylom1 Feyzadilara bende sezeryanla dogum yaptim kizim 8 aylik ben 4 aylik hamileyim ben korundugum halde hamile kaldim cok sevindim rabbimin mucizesidir dedim tek korkum benimde cok erken olmasi ama 3 doktorada gittim sordugumda risk olabilecegini soylemediler sadece dogum sonrasi zor olabilir dediler ve hamilelik sancilarini beklemeden 38 haftada alicaz dedi
Feyzadilara Silalaylom1 sorun olir demedi doktor da zir olur amaliyat fln dedi bilmiyorum bende araştırıyorum oyuzden
baby_mama Burada sormuşsunuz ama başkası için hiç sıkıntı olmaz, sizin için doktorun dediği ihtimaller gerçekleşebilir neden bu acele? Doktor önermediğini söylediği halde burada arkanıza destek alıp gerçekten gönül rahatlığıyla çocuk yapacak mısınız yani?
Feyzadilara baby_mama her doktor aynı seyi demiyor biri 6 ay geçmesine yeterli diyor digeri ameliyat zor olabilir diyo tabiki araştırıp karar verecegim destek almak degil bu bilgi almak istemekse herkes bir can daha ister bunun acelesi geci olmaz tercih meselesidir
Tatlianne1 Feyzadilara benim kuzenim kızı 7 aylık istedikleri için hamile kaldı sezeryan doğum ve hiç bir sıkıntı yaşamadı.🙏🏻
Feyzadilara Tatlianne1 cok sevindim herkes aynu sekilde saglicakla yavrusuna kavuşur umarım rabbim bizlere bağışlasın
Boys_mama En azından bir yaşını doldurmuş olsun çocuk. Çok erken. Benimki 2 yaşında. 6 aylık hamileyim. Çok zor. Kucağa almak zorlaştı. Bakımı vs. Hiç saymıyorum bile.
ebruakyuz22 Feyzadilara benim 20 ay var aralarında gayet sağlıklı kızımda bende şimdi 3ye hamileyim oda sezeryan olucak Allah izin verirse tehlikeleri tabiki var ama bebekle alakalı hiç bir olumsuzluk olmuyor merak etmeyin