Berin Dr. Fatma Kutlusoy Güçlü Kayseri acıbadem. Gidip o doktorda sezeryan doğum yapanlarınız var mı acaba? Memnun kaldınız mı fikir verir misiniz banada. Ikinci doğumum da sezeryan olacağım doktor düşünüyorum.
crazywoman Berin takibinizi yapan doktorda doğum yapmanızı öneririm yoksa son aylarda değiştirdiğin doktor özel bile olsa ilgisiz olabiliyor Acıbadem de Cem bey var bildiğim ve Mustafa taş alanında çok iyiler öneririm
-Kbra8- Berin bende Cemal Ünlüye gidiyorum başından beri. 34.haftamdayım. Henüz normal mi Sezeryan mi belli değil tabi ama ben normal düşünüyorum 😊
Yspnr Berin maddi açıdan sorun olmaz derseniz acibadem mustafa taş,cemal ünlü derim kesinlikle.orta bisey olsun derseniz memorial özgüç altun dogum evinden gecti sezaryani kusursuz.Uygun olsun derseniz system hüsne bostan.
Berin crazywoman 13+5 haftalık hamileyim daha başındayım yani eğer bulursam doktor değiştireceğim simdi dediğiniz gibi son aya bırakmayacağım. O doktorları duymamıştım
crazywoman -Kbra8- Cemal bey normal doğum yanlısı ama annenin düşünceleri ve bebek için doğru olana karar veriyor çok fazlada takip ettiği gebesi var sanırım akşam sekize kadar randevu alıyor bazı günler