2kuzu1annee Kızlar göbeğimde çok fazla kaşıntı var yırtarcasına kaşımak istiyorum uykum kalmadi kaşintidan sizin önerebileceginiz bir öneri var mı acaba ne iyi gelir kaşıntıya
Deletedmom23234 2kuzu1annee Çatlıyorsunuz galiba bende öyleyim 2 gündür 😏 nemlendiriyorum fakat daha etkili bir çare bulamadım hala 🤦🏻♀️
Sehera1 2kuzu1annee bir ara bendeydi o gece yanımda kremle yatıyordum kaşıntıdan uyanıp krem sürüyordum
2kuzu1annee AlinaET evet sadece göbek bölgemde zaten göbeğimde çatlamaya yeri kalmadı ilk aydan beri bio oil diye yağ sürdüm sabah akşam ama ne kadarda olsa genetik olarak çatlayacak varsa çatlıyor kasintida son 1 aydır çıktı 🙄
mjora 2kuzu1annee benm de 2 haftadır göbek kaşıntım artarak devam etti en son sırtım falan da kaşınmaya başladı bugün sabah kan verdim kolestaz olabilir dedi doktor çok önemli bi durummuş…bence takipte kalın ve doktorunuza bildirin mutlaka
Vuslat23 Butun yagları denedım çözüm olmadı. Limon süruyorum uyumadan çok şükür rahatladım perısandım gunlerdır
Brcadn Kaşınıyor diye çatlayacak diye bir şey yok. Benim de çok kasindi ilk gebeliğimde tirnagimla kasimadim avuç içimle kasidim. Çatlağım yok çok şükür ikinciye hamileyim inşallah bunda da olmaz