Portakalgeliyor momsboys ah ne güzel inşallah çabuk geçsede sağlıkla bende o haftalara gelsem :) 21 deyim
momsboys Portakalgeliyor valla inan banada zaman hiç gecmedi ya zaten zor bir hamilelik yasadım bu ara hızlandı gibi sanki 99dan sonra 😅
Portakalgeliyor momsboys sağlıkla gelsinn yıka kurut ütüle sıcaklar da başladı oh mis gibi etiketlerini kesicek misin :) 🙃🙈 bazıları kesmeyin diyor aylarını ayırt etmek için ..
Chucky momsboys yoo hiç bir zorluğun olmuyor zaten geçen hafta hepsini yıkayıp ütüleyip yerleştirmiştim ki en zoru bu bence bugünde oturdum hepsini çantaya koydum 😊
kuselcin momsboys 35+2 yim ayaklarım şişti terliklerim ayakkabılarım olmuyo 32 den sonra ağırlık çöktü popom bile ağrıyo valla 🤣
Chucky momsboys ben biraz hareketli olabilirim 🙈 ikinci çocuk bu ilktede böyleydi gerçi 36 haftaya kadar çalıştım sonrasında hazırladım hepsini 🙈
momsboys Portakalgeliyor açıkcası kesmeyi düşünmedim rahatsız edecek kadar sert olmuyorlar bebek kıyafetinde👶🏻 bende nisanın sonu mayısın basında yapayım bu işleri o zaman en gec
Havva01 momsboys 30 dan sonra yıkadım ütüledim 32 den sonrada çantasını hazırladım agirlasmadan halletmek en mantıklısı bide aklımda duracağına hazır dursun 🤭🙊 kafamda sürekli düşüncelerle sorularla dolaşmak beni strese sokuyordu şimdi 35. Haftadayız çok şükür herşeyimiz hazır gün sayıyoruz 🤷🏻♀️👌🏻🦋
momsboys Havva01 bende 1 2 hafta içinde yıkarım 32 33 de cantamı yaparım o aradada lohusa geceliğimi alıyım hala almadım kısa kollu modeller cıksın diye bekliyorum hala
Jesca momsboys valla canım ben 29. Haftamda hazırlamıştım hepsini yıkama, ütü, hastane çantası hepsi hazırdı.. Şuan 34 haftalığız iyiki de erkenden hazırlamışım diyorum.. Sonraya kalsaydı zor olurdu ağırlaştıkça
Portakalgeliyor momsboys sen bilirsinn canım acıkcası ben part part yıkayıp etiketleri de kesmek istiyorum ve eşyalarını ona göre kaldırmak istiyorum allahın izniyle inşallah 🙏🏻
Havva01 momsboys Kısa kollu modeller var canım internetten alacaksan tabi ben herşeyimizi netten aldım bi kaç eşyayı sadece Bim ve A101 den aldım
momsboys Portakalgeliyor tabi oda bir tercih kuzum tek halledelimde biran evvel😅 makinada karışabilir ilk etapta part part yıkayıp ayırırısın ama sonra günde kaö kıyafet değişecek 😅
Balonnnnn momsboys bence başlayın yavaş yavaş her hafta biraz daha ağırlaşıyor insan. Siz nasıl geçiriyorsunuz bilmem ama ben şu an 33 haftalığım şu an olsa yapamaz mışım hazırlığımı belim bayağı ağrıyor.
momsboys Balonnnnn benim bel agrım cok uzun zamandır var siyatik fıtık var kilo aldıkca cekilmes oluyor farkındayım işlerimi hep bölerek yapıyorum 1 gün yıkarım 1 gün ütülerim 1 gün canta hazırlarım yoksa zor benim bu belimle
minikmercimek Yıkama ütüleme işi zor diye 30 dan sonra hallettim ben 34 oldum daha çantayı hazırlayamadım inşallah yapacağım kısa zamanda 😀 aslında yapacaktimda valizde kırışır diye koymamıştım ama 35 ten sonra hazır olması gerek bence her ihtimale karşı
Oglumveben34 momsboys bana 30da hazırlamaya başla dedi doktorum. Ne olur ne olmaz öyle yapacağım bnde
2kezanneo momsboys ilk gebeligimde 26 haftalıkken 😂 busefer 33+2 yiz hala hazirlamadim muhtemelen 36 yi bulur
momsboys 2kezanneo ya işin ters tarafı benimde 2. oglum olacak ama ilki 12 sene önceydi asla hatırlamıyorum😅
ikiponcik_annesi 2kezanneo bende 33 ve ikinci gebelik hala bi hazırlık yok ne olcak bu rahatlık bilmem 🙈😂