Elifnuraltunay Kızlar günaydîn, size bir sorum olucak. ruyamda birilerine oglumun adi Tolga Aras olucak diyordum. ruyada gorulen ismi koyulma zorunlulugu var mi. yada benzer sey basina gelen var mi? 🙄
Binnaz Merhaba günaydın canım. Hamileliğimin ilk döneminde bende gördüm kızım oluyordu ve adını Hüma koyduk diyorlardı ve Hüma isminin hiçbir anlamı olmadığı için koymak istemedim ve bir bilgine sorduğumda; bizler o kadar mükemmel müslümanlar değiliz bu nedenle rüyalarımızla amel yapamayız dedi. Biraz düşününce doğru bana mantıklı geldi. Bu nedenle rüyanda gördüğün ismi koyma zorunluluğun yok canım. Sağlıkla büyüt inşallah 🙏
Elifnuraltunay Binnaz ben zaten hamileyim oglum olucsgini biliyodum. garip geldi biri demedi kendim diyodum oglumjn adi bu diue cok tesekkur ederim hakkini helal et🙏🏻
Kubra_dmrr Ben de ilk zamanlarda çok görüyordum oğlum olacağını 3 isim gördüm ve koyma zorunluluğun yok canım istersen koyarsın istersen farklı isim koyarsın
Melos Bence psikolojik bi şey. Ben Çarşamba günü diriliş Ertuğrul izlemiştim rüyamda oğlum oluyormuş adini Tuğrul koy dediler 😂😂