Tdm29 Nasilsiniz guzel anneler son aylariniz nasil geciyor benimkisi biraz sinirli ve heyecanli geciyor hazirliklar iyice hizlandi
oykuduru21 Tdm29 son 12 günüm çok zor geçiyor her yerim ödem oldu ağrıyor ve artık oturunca kalkamıyorum kalkınca oturamıyorum gün sayıyorum 🙄 sizin nasıl geçiyor
Diclenur_63 Tdm29 benimde öyle ama çatlak oluştu bir kaç tane gördükçe psikolojim bozuluyor tabi heyecanda war
Minnosunannesiii Tdm29 ah midem canım midem m 🤣 8 aydır neler çekiyor şu zilli kızım yüzünden mafetti beni
Esosun Tdm29 son 34 teyim nefes alamıyorum çok zor geçiyor hiç kolay değil ilk 3 ay çok daha kolaydı benim için
Tdm29 oykuduru21 vucudum iyice agirlasti 33.haftama yeni girdim nefesim cok daraliyor kimseye tahammulum kalmadi 😊gecen diger aylarima gore hic bu kadar sinirlendigimi hatirlamiyorum
Mdnyldz Son dönem daha zor geçiyor 31 haftalığım patlayacak gibi hissediyorum kendimi nefes darlığı uyku desen uyunmuyor. Kendimi taşıyamıyorum resmen. 🥺
Gulsurmeli Tdm29 sırtımın sağ tarafı feci şekilde ağrıyor,canım şekerli birşey istiyor aşırı derecede 🥺. Tek sıkıntım bu ikisi 😇28+3💦