eslemmesilaa Kızlar ben Ankara Hacettepe Fakültesi Hastanesine gidiyorum özele Murat hocaya da haftaya ayrıntılı ultrasonumuz var. Bu renkli cekilen ultrasondan veriyormu yani Hacettepeye gidipde alanınız oldumu o ultrason fotosundan 🤔
Sevgi93_ eslemmesilaa bende bişey sorabilir miyim size doğum hakkında bilgi aldınız Mı acaba doktor gidiyor mu doğuma
NewMom06 eslemmesilaa bende hacettepeye gidiyorum renkli ultrason yokki orda normal cekiliyo benim dr özgür hoca o vermiyor çıktıyı ama murat hoca veriyor diye biliyorum
Sevgi93_ eslemmesilaa canım merhaba detaylı ultrasoyonda renkli verdi mi kaç dakika sürdü bana biraz anlatır mısın. ☺️
eslemmesilaa NewMom06 evet renkli yokmus murat hocadan değilde cekildiği yerde cd ye aktarıp veriyorlarmıs öyle aldım bnde 7 8 tane ultrason resmide bişey anlamadım pek😅
eslemmesilaa Sevgi93_ renkli vermiyorlar canm hiç konusmadı bile bakan doktor hiç memnun kalmadım ben cd aldım evde baktımda bişey anlamadım Allaha şükür sadece bi sıkınto yok herseyi normal dedi baska bilgi vermedi göstermedi bile 20 dk anca sürmüştür
Sevgi93_ eslemmesilaa devlette çok çabuk bakıyorlar yaa özelde renkli ultrasonda veriyorlar KEske verselerdi