1Anne2Bebek1Kopek Cereninci 38 de+0 da 1.5cm aclmam vardi canm 38+3 de dogum. Yaptm 9 cm ackla hastaneye girdim hissetmedm cok fazla sanci 1 saatte dogum yapmstm hazırlıkli ol sen de saglikla gelsin
Cereninci 1Anne2Bebek1Kopek maşallah inşallah bende öyle olurum ya çok sevindim sizin adınıza sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi :))
1Anne2Bebek1Kopek Cereninci buyuyo masallahi var 17 aylik oglum var 😊 suan 18 haftalik kizima hamileyim💕
Kvsraykt Cereninci yürüyüş yapın squat hareketi yapın sıcak duş alın hareketli olursanız doğuma yardımcı olur daha rahat olursunuz
Bernakrc1 Cereninci bende 2 cm açıklıktan 4 gün sonra Doğum yapmıştım kontrole gittiğimde 4 cm di yatış verdi ama 10 günü bulanda var
Cereninci Bernakrc1 kız kardeşimde geçen sene aynıydı 2 cm le eve geldi 3 gün sonra 4 cm le yatış yapıldı ama sancısı yoktu suni taktılar aynı gün doğum yaptı çok şükür
fatmacos Cereninci ben 3 cm le o gün doğurmuştum aynı siz gibi kontrol e diye gittim doğum yaptım geldim 😅 ama benim sancım da vardı hissetmediğim için suni verdiler ve 3 4 saat için de maşallah sübhanallah çok kolay Bi doğum oldu
Cereninci fatmacos maşallah inşallah bende öyle olurum pazartesi tekrar gidicem bakalım açıklık ilerlemiş mi
Bernakrc1 Cereninci benimde sancım yoktu doktor düzenli sancıların var deyince şok olmuştum nasıl yani ben hissetmiyorum diye 😄 suni sancı takıldı ve 3 saate doğurdum sadece son yarım saat doktor suyumu patlatınca sancıdan delirmiştim 😂😂