Belmazeki01 Kızımın ağzında pamukçuk gibi yaralar var yemek yiyemiyor bişey içemiyor doktora da götürdüm geçmiyor ne yapamam gerek yardımcı olur musunuz ateşide vardı diş etleri kızarmış durum da sürekli agrıyor diyor 🙏😔
Busbushatun Belmazeki01 canım pamukcuk acı yıyememe gbı bı durum yaratmaz ama kulak burun bogazcıyada bı. Goster bogaz enfeksıyonuda vurabılır ateşte varsa o geldı yanı aklıma cok gecmıs olsun
Ysm36 Belmazeki01 Karbonatlı su hazırlayın gazlı bez yada eşarpla ıslatıp ağzını iyice silin kalmayabilir normal varsa evde mikostatin damla kullanabilirsiniz yada doktorunuza gidin özel karışımlı ilaçlar yaptırıyorlar eczanede ona göre bir reçete düzenlesin geçmiş olsun
[silindi] Aynısı bendede oluyor küçüklüğümden beri ne yaparsam yapayım asla geçmedi genetik böyle şeyler banada annemden geldi mesela onun ailesinde var baba tarafımda yok
Buketttttt Belmazeki01 benim çocuğuma da oldu bu doktorum karbonatlı su yap temiz mendille ağzının içini sil demişti gün içinde sürekli üç kez falan biraz yanar ama duzelir
Buketttttt Belmazeki01 dene cnm ben öyle geçirdim ilaçlar ise yaramadi bizde de ilk iki de yanar ağzı ama ucncude alisiyor
HavvaMerve Belmazeki01 ağız yarasına dut çok iyi gelir aslında bulabilirsen canım ama sen yine de iyi bir çocuk doktoruna götür derim
Belmazeki01 Buketttttt yem k yemek istiyor yiyemiyoruz çok üzülüyorum öyle olunca çok teşekkür ederim
Sterre Oğlumda aynısı oldu. Diş doktoruna da gittik. Bağışıklığı düşmüş dedi. Karadut şurubunu kulak çöpüyle yaraların üzerine sürün rahatlatır dedi. Biz öyle yaptık rahatladı. Belki işinize yarar.