Fatosszr14 Arkadaşlar 1 defa normal düşük 2.ise kimyasal gebelik yaşadım rahim filmi çektikten sonra 1 ay arayla gene hamile kaldım şuan 5 haftalık oldum düşük riskim olabilirmi tekrar? 😔
Umudumbitmedi Fatosszr14 stres yapma canım düşük riskin olursa iğne ve progestan ilaç verir doktor olumlu düşünmeye çalış
Zehra-Arda Fatosszr14 merhabalar benim de bir düşügüm var şuan yine hamileyim 14 haftaya kadar hiç kalkmadım nerdeyse yine düşük riskim vardı progestan fitil kullandım 20 haftaya kadar .Elinizden geldiğince yatın hiç kalkmayın ev işleri vs yapmayın rabbim yardımcınız olsun inşallah
Arzuu_t Fatosszr14 düsük riski ilk 3 ay her gebelikte vardir. Daha önce düsük oldugu icin daha temkinli davranmamiz gerekiyor. Suanda bol bol dinlenin progesteron hormon fitilide kullaniyorssniz iciniz rshat olsun Allahin izniyle bisey olmayacaktir.☺️
Zehra-Arda Fatosszr14 anlayabiliyorum canım sakın kalmaya çalış ama sürekli doktorunla da görüş ilk 3 ay önemli
Zehra-Arda Fatosszr14 benim o dönemlerde her hafta gittiğim oluyordu doktorunun dediklerini yap inşallah bebeğin sana tutunur canım