Dbkaya Arkadaşlar 24. Haftamda kansızlık çıktı ve doktor gynoferon verdi doktor öncesindede ferflex fol içen oldumu
Hazal89 Dbkaya bende kansizlik vardı canım baya düşüktü gyno ferrosanol kapsül verdi dr ama bende aşırı halsizlik ishal ve bulantı yaptı sonra gyno ferro icmeye basladim pembe drajeden şuan gayet iyiyiz çok şükür kansizlik geçmiş
Melikefurkan Dbkaya bende 33. Haftamda kansızlık çıktı bende gyneferon kullanıyorum günde iki tane içmemi söyledi
Arya92 Dbkaya ben günde bir iciyordum şeker yüklemesinin olduğu hafta sanırım 25.haftadan sonra tahlillerimde düşük çıktı ve 2ye çıkarttı.
deletedmom6295 konu başlığından gyno ferro içerken kansızlığınızın devam ettiği anlaşılıyor. Bahsettiğiniz takviyeyi bir haftadır kullanıyorum. İlk iki gün kabızlık yaptı bende. Ama ilaç nasıl etki etti çok bilemiyorum. Çok arkadaşım kullanıp olumlu sonuç almışlar.
Minnakkkk 11.haftamda hıcbısey yemedıgım ıcın takvıye amaçlı başladı ve suan kan degerlerım gayet normal 18+5 ım bu arada.sadece kabızlık yapıyor
Cerenora Evet ben de feerplexfol ile başladım midem bulandığı için gyneferon a başlattı doktor. Bende kabızlık yapmadı gayet iyiyim. Halsizliğim geçti.
seymen Aynen başlıktan ilacı içtiği halde kansızlığı devam efen var mı diye anlaşılıyor 😊 Ben de kullanıyorum gynoferon, hiçbir etkisi olmadı. Çok memnunum. Kalp atışlarım düzene girdi ve halsizliğim geçti. İçmeden önce gün aşırı çarpıntım olurdu.
Meli Gasimova bende sekizinci haftada başladım normalde aç karnına sabah bir tane ama cok bulantı yaptığı için benim doktorum kahvaltıdan bir saat sonra 1tane dedi
seymen Gasimova Sabah aç karnına içiliyor normalde. Ama midesi çok bulananlara kahvaltıdan sonra da içebilirsiniz diyormuş doktorlar