Nry0682 esra572 bu morlukların sebebini arastırılan bi test var ama suan aklıma gelmiyo.Dahiliyeye giderseniz onlar yapıyo o testi.Annemin ayagı kırıldı ve kan sulandırıcı kullanıyodu igneden dolayı heryeri mosmordu.Bigün tesadüf dahiliyeye gittik ve dahiliye doktoru neden bukadar morarıyo arastıralım test verin demisti.Ama test adını unuttum
esra572 Nry0682 ay gerçekten mi e devleten enabizdan felan bakamazmsnz yada bende gideyim bir dahiliye ye. Peki corasprnden kaynaklaniyor olabilirmi birde annenize ilaç işe yariyordu değilmi hanintek morluk olsun ama işe yaramadı benim için çok önemli
Gmz-123 esra572 merhabalar benim bundan daha kötü oluyrdu doktorumda cildin çok hassas ve beyaz tenli olduğun için normal demişti o yüzden birşey yoktur ve yanlış yapmayla alakalı değildir
esra572 Gmz-123 içim nasıl rahatladı ya ama işe yarar değilmi ilaç boşa gitmiyordur dimi. Valla çok korkuyorum işe yaramassa gitmesse diye bı çok düşüğüm var bebeğim benimle kalır inşallah
esra572 Bctmn şükur ki benle aynı durumu yaşamış olanlar var peki hep devam mı ettiniz göbeğe. Morluklara vurmaya özen mi gösterdiniz neler yaptınız biraz bahsedermsnz doktorunuz ne dedi
Nry0682 esra572 Annem yanımda yok canım şehir dısında ilac evet işe yarıyodu baska bi doktor beyaz temli oldugunuz icin demisti ama siz kol ve bacaga gecin daha fazla iyilesmeden yapmayın.corospinle alakası yok bende hem coraspin hem oksapar 4000 yapıyorum.Benimde morarıyo ama asla bukadar kan oturmadı.
Ysm36 esra572 Uygulamadan önce buz koyabilirsiniz bende kullanıyorum ama hiç böyle olmadı siz biraz göbek çevresini aşmış görünüyorsunuz göbek deliğinin 2 parmak aşağısı ve çevresi şeklinde deneyin doktorunuza danışın morluk için kremler var onlardan versin geçmiş olsun
Pelin__1 esra572 ooff canım sen iğneyi yanlış uygulamışsın. İlaç direkt deri altına yayılmış en kısa sürede doktoruna göster doğru uygulamayı göstermesini rica et bence. Benim de böyle oldu bir kez doktor dedi ki sürekli bu şekilde deri altına yayılırsa etkisi de azalır ilacın demişti
esra572 Pelin__1 canım daha bugün gösterdim onun yaptığı da kırmızı olan yer maalesef 😔morarmaz dedi ama morardı yine 1saate
esra572 Pelin__1 koldan da çok etkisi yok dedi ama bir deneyim yapabilirsem olmazsa bacak felan artık nere olursa 😔
Pelin__1 esra572 Ben dik vurmuyorum abim doktor o bana 45 derecelik açıyla hafid yatay tutup vur demişti o zaman da subkutan uygulama oluyormuş. Hem hiç acımadı 5 aydır hem de morluk yaşamadım
aysimaninveprensinannesi Ben gunde iki ogun yaptigim halde bu kadar olmadi ben ogneyi dolaba koyuyorum eczacim oyle dedi morarmaz diye… bide hizli degil yavas uygulayin 1 hafta has. Yattim hemsireler kolumdan yaptu canim hic o kadar yanmamisti hizli yaptiklari icin hem daha cok yakiuo hemde daha fazla morariyor… gecmis olsn insallah
Nonik Ben göbekten yapılınca daha etkili olduğunu hatta morarınca da işe yaradığını duymuştum. Dr kontrolünde yapmışsınız, iğne yaparken hata yaptığınızı düşünmüyorum ben. Ama bence de birazcık ara mı verseniz göbeğinize
Firstbabe esra572 ay kıyamam naaptin sen yaaaa. Canim kendin yapma bi sure hep iç kanama olmuş. Doktoruna göster. Çok geçmiş olsun. Sıkıntı teşkil etmiyordur umarım.
Candanzeynep Ben koldan kendim vuramıyorum ama yapabiliyorsanız kesinlikle koldan deneyin. Bana hemşireler göbek deliğinden 4 parmak sağ ve sol olacak şekilde göztermişlerdi. Bide canım çok yandığında iğneden buz uyguluyorum hem acısını alıyor hemde o kadar morarma olmuyor Bi deneyin sizde isterseniz
Mutluuyuvaa Oy canım nasıl olmuşsun ya 😞 ben 9 aydır kullanıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım bence başka bir doktora daha görün yoksa doktorunun vurduğu da böyle olmamalı vardır bunun bi sebebi
Fatma098 esra572 bnde oksapar kulanıyorum benimki o kadar olmuyordu sen doktoru ihmal etme canım bu iğneden felç kalma riskide var diye biliyorum damara denk gelirse felç kalınıyor göbeğe 5 cm uzak vur bide doktoru sakın ihmal etme bide ben kantaron yapı sürüyordum düzenli kulanıyordum morluklarada iyi geliyor çatlakta yapmadı
Fatma098 esra572 benim işk aylarda morluk çok oluyordu şuan 9 aylığım yaklaşık 4 aydır nerdeyse hiç morluk olmadı belki seninde ilk aylarda olur sonra dah geçer vucut alışır ama bnimki o kadar olmuyordu olunca şişiyprdu nerdeyse yumurta kadar şişiyordu