Kubra5734 ecemeric ya gun icindede oluyor ama aksam oldugu kadar rahatsizlik vermiyor gun icinde oturup yemek yedgim snds oluyor aksamlari uzanssm bile birden gogus altimda toplaniveriyor nekdr ovalasamda gec duzeliyor ve ben nefes alamiyorm vala
ecemeric Kubra5734 doğrudur yani ben de öyleyim hep şu sıralar. Üstüne bide bulantı ve aşırı mide yanması ekleniyor. Mesela sabah kontrolümüz var uyumam gerek. Ama gel de uyu mide yanmasi şişkinlik bebişim hareketleri. El birliğiyle uykuma düşmanlar 😂 Allah yardımcımız olsun hepimizin 😊
Gigy SudeSelennnn 34+4 🧚💖💖heyecan dorukta ,her şeyi hazır bekliyoruz ,hep çalıştım izne ayrilinca geçmez dediler su gibi geçiyor valla 🤭🤭🤭azicik kaldı 😍😍hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza 🤰
Nurcan54 SudeSelennnn dün hastahaneye gittim ağrılardan nstye falan baktılar şancı çıkmadı açılma da yok bebeğin baskısı var dediler ne oluyor açılma yapar mı anlamadım
SudeSelennnn Nurcan54 bende aynı şikayetle gittim sordum sancım 45 e cıktı acilmam yokmuş büyüdüğü icin normal dedi
Nurcan54 SudeSelennnn cumartesi tekrar gideceğim doktoruma bakalım alttan muayene biraz zor geçse de dayanıyorum 😛
Aloneanqel SudeSelennnn canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hiç acele etme. Yaa nasıl özledim o 30 lu haftalarımı anlatamam. O muayene için heyecanlandığım günleri. Ahh o ağrıları bile özledim.
Esved18 Stresliii33 bende 2.oğlumu bekliyorum. İlki normal doğum olmuştu. Bunda da normal doğum korkum var nasıl geçer bilmiyorum
Aloneanqel SudeSelennnn yaa bende çok istiyordum ama karnında durduğu gibi durmuyormuş meğer. 🙈 doğunca beni hatırlarsın umarım , 😊 sağlıkla kucağına al canım 🙏🏻
ipekursat Esved18 hazırladım ya sabırsızlandım dedim kafam rahat olsun en azından hazırlamama rağmen 2 3 sefer açıp ekleme çıkarma yaptım😂
cansuyldz33 ug_fa-3diplomalianne gunaydın,gittin mi ben gittim plasentada yaslılık yok suyum gayet iyi 2500 kilosuda 33+6 iste
ug_fa-3diplomalianne Nurcan54 olmaz olur mu hele bel ağrısı ve mide yanması feci feciii ama canları sağolsun yeter ki sağlıklı olsunlar deyip katlanıyoruz ❤