Eylul_melek Merhaba kızlar ben 34+2 deyim bebeğimin kilosu 2,210 çıktı bugün sizlerin nasıl sizce kilosu ideal mi
dugmeninannesiii Eylul_melek her an linç yiyebilirsin canım 😃 doktorun söylemedimi önemli olan onun ne söylediği
cansuyldz33 Eylul_melek valla benim oglanın kilosu 29+6 da 2910 çıkmıştı yarın gidicem 33+6 olduk bakalım kaç kg cıkıcak
paradiseeeeee Eylul_melek bende 32.5 de gitmiştim 2017 gr dı şimdi 34 haftalığım tam Şenel aynıdır muhtemelen doktor gayet idal iyi olduğunu söyledi
Eylul_melek dugmeninannesiii yok doktorum söyledi gayet iyi bir sıkıntısı yok diye sadece çevredekilerin görüşünü de merak ettim
dugmeninannesiii Eylul_melek haklısın canım insan merak ediyor ama bir kaç linçci var ondan dolayı öyle söyledim 😀😂 bende 32. Haftada gittim kontrole 2170 gramdı oğluşum doktor tosun gibi demişti hatta 😃 c tesi 34 olacağım kontrol var yine bakalım kaç olmuş bizim tosun 😊😂
Eylul_melek dugmeninannesiii ya eşimin tarafında zayıflık genetik bişey, kızım 2.850kg doğdu , bu gebeliğimde zayıf doğmasın diye çok uğraştım bakalım ne olacak
Omerhatice cansuyldz33 maşallah subuhanallah ama biraz fazla degilmi 1910 olmasın hemen hemen 3 kilo daha 29 da 3 kilo ise doğuma kadar 4 ude geçer sanırım