Sevi36610 Aysn0232 evet ilk gebelik.şuan için geçmeyen bir ağrım yok ben de miyom var 10.5 cm.gebeliğim başından beri zaten riskli gebelik geçiriyorum ama çok şükür iyiyim şuan bebek te iyi🙏🏻
Ozge890 Sevi36610 benimde karnimda sertleşme var ve benegim bi yere toplanıyor neden oluyor anlamadım
iremibrahim Sevi36610 29+3 bel ağrıları maf ediyor bebek hep toplanıyor arada kasık ağrım var ama belden cok cekıyorum birde vajinal mantar olmuş maf oldum bu hafta şükür oğlum sağlıklı gerisinin önemi yok 💙💙
Sevi36610 iremibrahim bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı ama çok şükür geçti.öle bel bacak ağrım daha yok.ilerleyen süreç ne olur bilmiyorum
Sevi36610 damlali bende göbek deliğimin üstünde toplanıyor bazen aşağılarda değil.gerçi mesanemin üstünde 10.5 cm miyom var istese de KuZucuk oralara inemiyor 😂
Aysn0232 damlali Aynen canm öyle oluyor çok korkutuyordu beni ama sonra geçiyordu doktorum normal dedi 🌹
DygVrn Selam kizlar 29+4 olduk bizde. 1 haftadir mide bulantilarim geri geldi benimde. Mide yanmasi olur demislerdi ama benimki resmen bulanti neden boyke olurki acaba yasayan varmi. 😔
Bebekgeliyorr Sevi36610 bana da fitil ve antibiyotik verdi geçtiğini nasıl anladınız bende koku acı ağrı yoktu sadece sarı renkli akıntı oluyordu ilaç bitince tekrar mı tahlil veriyorsunuz?
Ftm_08_61 Sevi36610 canım bendede şidetli kaşıntı var vajinada geceleri burun tıkanıklıgı nefes darlığı ve göbekte şidetli kaşıntı bilemedimki normal heralde gün geçtikçe haftalar geçtikçe