EsraifciUur Merhaba kızlar. Rabbimin izni ile 6 gün evvel oğlumu kucağıma aldım Allahımm dünyanın en güzell hissi en güzel sevgisi üstüne yok🙏🏻😍 Simdi gelelim hikayeme. 1 hafta evvel doktoruma gittigimde acilmam oldugunu (3cm) ve bebegin 1 haftaya gelecegini soyledi. Bu arada evde 1 hafta sanci cektim inanilmaz bel agrilari sancilar hatta bir gece acile gittik ebe bu agrilari evde cek yoksa sezaryene alinirsin dedi tabi aciklikta hala 3 cm oldugundan donduk. 12 haziranda kontrole gittik doktorum acilmanin 4 oldugunu soyledi ve yarin gel yatis yapalim dedi. Ertesl gun sabah saat 8 de annem kayinvalidem esim gittik alttan muane etti ebe ardindan lama ve sinr sanci vrdiler hicbsey hisstmemistim ki suyumu patlatana kadar saat 11 de suyumu patlattilar ve gercekten dayanilmasi cok zorr sancilar cektim ama en basindan normal istedigimden dayanmam gerekti. Saat 14:30 da dogumhanrye alindim o an ebeye neler sacmalamisim nasil ikinicam ben ikinma bilmem😂😂 Allah razi olsun cok iyilerdi dinlene dinlene dogurdum 5 ikinma sonrasi 15:00 da yavrumu kucagima aldim. O an hersey bitti ne sanci ne bisey. Sadece 4 saat sanci cektim ve kizlar meryem ana otunu mutlakaaaa temin edin ve doguma giderken yaninizdakilere verin suya koysunokuyup 4 cm olan acilmam 2 saate 9 oldu ebe soka girdi. Simdi yavrumu emzirdim uyuttum bunlari gecenin 04:08 inde yaziyirum🙊 38+4 ile dogum yaptim. 52 cm 3.670 gram masallah yavruma. Uzun oldu hakkinizi helal edin Allah sizlerinde yardimcisi olsun normalden korkmayin ne oldugunu anlamiyorsunuz bile🌟🌟
ZeynepDemiraglar EsraifciUur NE Güzel Dogum olmuş😀 Darısı bizim başımıza rabbım analı babalı büyütsün İNŞALLAH