Dilekcnkn Hatcik07 Ben kullanıyordum ama 2 taneden sonra bıraktım uyku yapıyordu ve çocuklarım olduğu için içemedim
Merveee34 Hatcik07 ben akşam yatmadan 2 tane alıyorum . Sabah iyiyim kahvaltımı yapıyorum ama aksama doğru gene başlıyor 🤢
Hatcik07 Dilekcnkn evet aşırı derecede uyku yapıyo bedenen yorgun oluyorsun resmen tüm gün yattım , normel mi değil mi die merak ettim arkadaşlar
Dilekcnkn Hatcik07 Hemen hemen herkeste bu yan etki olmuş iki tane içtim öyle kaldı diğerleri 🤷♀️🤷♀️
3441K Merveee34 bazen iyi geliyor bazen gelmiyor . Bazen bir kac tane karanfil ve 1 tane küçük zencefil atiyorum suya kaynatiyorum içiyorum iyi geliyor 1 çay bardağı içiyorum deneyebilirsin
ArminN Hatcik07 bana doktorum gece yatarken iç dedi gündüzleri kullanmıyorum ama kullananlar uyku yaptığını söylüyor
Hatcik07 ArminN evet benim de doktorum gece yatmadan önce iç demişti ama ben ac mı tok karna mı olduğnu unutmuştum söylemişti unuttum sonra sabah uyandım ac karna attım 2 adet ve tüm gün uyudum halsiz bitkin gibi
mujdezengin Kızlar ilacı uyumadan için zaten bütün gün etkisi sürüyor BNde öyle kullanıyorum gün içinde alırsanız uyku ve sersemlik olur
3441K Merveee34 hiç duymadım canım ve sürekli yapar 1 çay bardağı içerim zencefil bulantiya iyi gelir derler yinede sen bilirsin canım doktoruna sor istersen 😊