Rjn5656 Dadas Rabbim sana ve bbek isteyen herkese o duyguyu yaşatann bende tüp bebek annesiyim :) zor bi süreç ama inan herşeye değer onlar için 🤗🙏
fatmArslan06 Dadas güzel düşün güzel olsun teyzesi 23 haftaligim tüp bebek 😁💙🦋 sana kısa önerilerim olacak ne olursa olsun transferden sonra wc de ıkınma kabız olsanda ıkınma geliyorsa yap yoksa yok cok önemli bide havuç suyu tüket ilaçlarını düzenli kullan benden bu kadar 12 gün kalmamaya dikkat et arada koridor da yürü 😊🥰
Dadas Rjn5656 evet gerçekten zor bir süreç bedenen ,maddi ,manevi desteğe en çok ihtiyacımız olduğu bir dönem. Ama sonu sonsuz mutluluk inşallah 🤲🥰 Rabbim bu cuma günü hürmetine nasip eylesin inşallah ❤️ herkese o an dua edicem 🤲
Dadas Rjn5656 bende çikolata kisti falan var işte biraz yumurta azlığı var o yüzden. 4 yıllık evliyim artık çok istiyorum yaşta geçmeden başlayalım dedik 😊 nasip bugüneymis❤️
Dadas fatmArslan06 yaa küçük meleğim sağlıcakla gel inşallah ❤️. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Önerileriniz benim için baş tacı uygulayacağım hepsini çok teşekkür ederim kıdemli anne ❤️🥰
Dadas fatmArslan06 ve tedaviye başladığımdan beri çok pozitifim hiç olumsuz birşey geçmedi aklımdan. Arada geçse de şeytanın üstüne attım 😂😂😂
Rjn5656 Dadas bende 22 yaşındayım canım bndede 9 cm lık çikolata kisti var 8 ay tedavi oldum olmadı d bakir Memorial de tüp bebek yaptım ttu rabbime şükür şuan kizmla 24 haftamdayz . Rabbim sana da nasip etsin . hep pozitif ol olumsuz kesinlikle düşünme . strstnde uzak ol . benim çok zor geçti ağrılar vs gorumcem vefat eti tarnsfrden 1 gün sonra hic dinlenemedim . ama allahtan umut hic bir zaman kesilmez . 🙏
fatmArslan06 Dadas ve bolca meryem süresi dinle oku ben oyle yaptım bu ara yapamıyorum ama başlayacam bebeğime dinletcem sende yap pozitif ol tabi dünyanın sonu değil Allah nasip etsin tabi tuo bebek te zor bi islem yıpratıcı herkese tattirsin bana yaşattığı bu mükemmel duygudan🤲 ne kadar şükretsem az
Dadas Rjn5656 öncelikle başınız sağolsun tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim meleğini sana sağ salim kavuştursun inşallah annesi ❤️🥰
Aycicegim Rjn5656 merhaba bende orada tüp bebek yaptırıyorum transfere 1 ayım kaldı doktorunuz kimdi 🥰 çoğul gebelik mi? bebeğiniz hayırlı olsun inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza 🤲🏻💐
Rjn5656 Dadas teşekkür ederim ha bide her sabah bi kase yoğurda kaynamış yumurtanın beyazini koy ve ye .benim doktorum onu tavsiye etti . sende yiyebikirsun oyle
Dadas Deletedmom15262 amiiiinnnn inşallah 🤲 ❤️ bu süreçte olan herkesin herşeyi pozitif geçsin inşallah ❤️🤲🥰
Rjn5656 Dadas olsun olsun . güzelim iyi beslenmek lazım o süreçte güzel haberlerini bekliyoruz artık 🙏🤗❤