Kızlar merhaba 29 martta iş yerinde korona testi olduk ama negatif çıktım. 31 martta soguk su içtim ertesi gün dayanamayip dondurma yedim. 2 nisandan itibaren boğazım tahriş olmuş gibiydi. Bir iki gün böyle geçti zamanla yutkunurken acımaya başladı. Ertesi günü sesim gitti, burnum tikandi ve baş ağrısı birazda vucut agrım başladı. Sesim yeni düzelmeye başlıyor ama bugun nefes aldikca başım felaket agrimaya basladi. 5-6 saatte bir az bir şey öksürdüm. Bugünde iştahım ve tat koku gittii ama arada geliyor onu anlamadim. 7 aylık hamile olduğum için sadece C vitamini, kalsiyum ve kan sulandirici icebiliyorum. Bir de limon, bal, zencefilli sicak su iciyorum. İlk testin sonucuna guvendigim için dondurmadan oldu diye dusundum ve tüm hafta işe gidip geldim. ama az önce tat ve koku gidince süpheye düştüm. öglen sadece yarim kase corba ictim. Aksam bebek cok hareketlenince acikti heralde diye dusundum zorla bir seyler yedim ama her seyin tadi ayni saman gibiydi. Sadece tahin pekmezin tadini aldim oda icimi yaktigi icin tatli oldugunu anladim. Yarın sabah eşim işten gelince teste gidecegiz.. Durum bu sekilde kizlar. Sizce bunlar korona belirtisi mi ???