nazmiyeee Kızlar 10.haftaya girdik sağ kasığıma 3-5 dk arayla bıçak batar gibi sızlar gibi inceden inceden bi ağrı oluyor 10 saniye falan sürüyor geçiyor çok korktum ya normal midir 😥
Eylul_Masal nazmiyeee bende 10.haftanin icindeyim ayni sey bendede var sol tarafta bebegin oldugu yerde oluyor. Arastirdim da normal diyorlar internette biz gonlumuzh ferah tutalım yinede
Fatosef nazmiyeee rahim genişlemesine bağlı ağrılar canm rahmin büyüdükçe ağrın olur ara ara. Bazen enfeksiyon kaynaklı da ağrı sancı olabiliyor.
nazmiyeee Eylul_Masal benimde ultrasonda hep sağda gözüküyor bebek o yüzden mi acaba canım. Aynen içimizi ferah tutalım ama insan merakda ediyor ya 😳
Babyhappy58 Eylul_Masal çok normal ben 30.cu haftadayım hala sızı gibi ağrılar oluyo dr normal diyo uzun uzun yat dinlen sadece tavsiye ekstra bide sıcak bi duş 🥱🥱
Eylul_Masal nazmiyeee evet muhtemelen büyüyorlar yaa ondan ağrı yapıyor miniklerimiz bulunduklari yerde :)
nazmiyeee Eylul_Masal öyledir inşallah kuzum sağlıcakla alalımda kucaklarımıza bu ağrılarada razıyız 🥰
ipek_bulde Kısa süren ağrılar normal ama geçmeyen uzun süren ağrılar ve şiddetli ağrılar normal değil. Bende çok yaşadım o anlık ağrıları korkmayın:)
nazmiyeee ipek_bulde içim rahatladı şuan ya çok teşekkür ederim ☺️ Takip ediyorum işte 10 dk gelmezse 11.dk geliyor 5 saniye bi sızlıyor geçiyor
nazmiyeee Babyhappy58 öyle yaptım yattım dinleniyorum ilk gebelik bide daha çok yeni olunca insan tedirgin oluyor 🥰