Papatyadelisi Merhaba 27+5 olduk kızımla bırkac gundur az hareket edıyor kayma kelebek gibi onceden daha belırgındı karnımdan azda olsa bellıydı hareketleri benımle aynı durumda olan var mı belirgin hareket etmeyince üzülüyorum cok🥺🥺
Esraoden Papatyadelisi Benimde çok hareketliydi geçen haftalarda bugün 27+1 günlügüz hareketleri çok azaldı bende endişe ediyorum ama bu haftalarda böyle olması normalmiş
nnurguler Papatyadelisi benim de bugün 27+5 :) son 4-5 gündür birebir aynı şekildeydi. Bugün yeniden tekmeler havada uçuşmaya başladı. Bu haftalarda kiminle konuşsam bi 4-5 gün böyle geçmiş. Ya pozisyondan ya yer daralmasından bilmiyorum ama bu haftadaki herkes aynı şeyi söylüyor. Sonra yeniden hareketleniyor. Az da olsa hissediyorsanız merak etmeyin. Yeniden seri ve sert hareket etmeye başlayacaktır 🌼
Kayabebekk Normal kizlar 25ten sonra azalma basliyor hareketlerde dondugu icin 30 oldum ben hala duzensiz
Duygus97 Ben de 26+2 yim Bi hareketsizleşti çikolata yiyorum ona bile zor tepki veriyor karantina da olduğum in doktora da gidemiyorum 🙄