nunis2812 Kızlar gebelikte ishal neden olur bilginiz var mı ilk zamanlarda ishal olmuştum şimdide öyle
gulsenmstf nunis2812 son ayınsa dgumun habercısı olarak blınıyo da ılk zamanlar mazgnezgum dan oluyo dıyolar ya kabız ya ıshal edıyo
gizemozdemir1990 nunis2812 benim erken dogum tehlikem var doktor ishal olmami sakincali buluyor, dogumu tetikledigi icin. Hatta ilac verip kesmisti ishali. Haftaniz erkense ve uzun surduyse doktorunuza sorun
Minikbiranneee nunis2812 ay geçen hafta 1 haftaya yakın çektim ağzımın tadı yoktu birde 🥺 berbat bişeydi yoğurda probiyotik veriyor doktor. Ama serum takviyesi alın bebeğin suyuna bişi olmasın
Minnosunannesiii gulsenmstf bugün post açtım herkes kabız ben ishal diye açmaz olaydım nazar mı oldum ne🤣🤣🤣🤣 akşam bir zorlandım tövbe yarabbi yapamadım bile şişkinliği var o yüzden çok rahatsız ediyor sbaah ishal olup akşam kabız olmayı nasıl becerdiğimi inan bilmiyorum
nunis2812 Minnosunannesiii aynen valla doktor tahlil istedi sabah ishaldim akşama gelmez oldu neler yedim neler gelsin diye kursağıma kadar doluyum ama hala tık yok 😂😂
hilal8689 Minnosunannesiii vallahi hamileliğin başından beri benden kabız olayım diye bekliyodum. Hep ishaldim. Sonra 1 gün yediğimden mi ne kabız oldum. Sancı yaptı. O yüzden ishal olunca şikayet etmiyorum artık.
Minnosunannesiii gulsenmstf yemin ederim şuan o kadar karnım ağrıyo ki soda içtim şişkinliği insin diye aslında kötü niyetle de açmadım o postu🤣🤣🤣 ama niye böyle oldu ki acep 🤣🤣🤣🤣 neyse sağlık olsun aha ezan okunuyor iki dua edem ben 🤣