minikask35 Nur626 Şuan eşim doğu görevinde o yüzden Şırnak’ta özel doktora gidiyorum ama İzmir’deki doktorumada sordum oda aynı cevabı verdi. Bı tedavisi olsa hemen yaptırım ama tedavi yok çözüm yok eğer risk durumunda psikolojik olarak kendimi hazırlamak isterim derseniz saygı duyarim
deryakadri minikask35 hangi doktora gidiyorsunuz canım bende Şırnaktayım turan Özmen’e gidiyorum Cizre de
Rabia124 Bende yaptırmadım çünkü kardesimin çocuğunun ense kalınlıgı fazla çıkmıştı baya bi üzülmüştük ama Allah’a şükür doğduğunda hiçbir sıkıntısı yoktu onun için morel bozmaya gerek yok bence bi sıkıntı çıkarsa
deryakadri minikask35 anladım. Canım duymuştum adını meteden vardı Silopi de İsmet doktor da varmış cizre başta gittim oraya alıştım doktorunu değişme bi tane olsun dediklerinden bende turan Özmen’e gidiyorum sarraf hoca da varmış da
Mimhb minikask35 kim o doktor? Hiçbir doktor tavsiye etmiyorum diyemez. Çünkü ikili testte çıkan bazı riskler hamilelik sırasında giderilebiliyor. Yani sizin bebeğinizin hamileyken çözülebilecek bir sıkıntısı varsa kasıtlı olarak hasta dünyaya getirmiş oluyorsunuz.
minikask35 deryakadri bilmiyorum canım eşim polis arkadaşları hep Fırat beye gitmişler başkada araştırmadım sadece çok hastası var çok bekliyoruz onun haricinde iyi biri. Detaylı ultrason filan sadece Fırat bey yapiyormus
minikask35 Bunun yerine detaylı ultrasona gireceğim canim detaylı ultrasonda tüm organları damarları aklınıza gelebilecek herşey inceleniyo zaten ve tedaviside mümkün çıkacak sonuçların. Benim naçizane fikrim böyle hakkımızda hayırlısı
Mujde0808 mavi_kus sonucta iyi de ciksa kotu de ciksa tedavisi yokki daha sadece doguma kadar onun uzuntusu stresi oluyor bence gereksiz birşey
mavi_kus Mujde0808 acaba bebeğim sağlıklı mı testi yaptırmadım diye düşünmekte aynı şey bana göre herkesin kendi kararı
Zezeeeyyldrm deryakadri ben yaptım bugün sonucumda çıkmıştı ben yapmadan kendime şunu söyledim yapacam içimde kalmasın sonuç kötü olursa benim bebeğim benim nasıl olursa olsun kabulum. En azından yapmış oldum içinizi ferah tuttun Allaha dua edin ben her doktora gidişimde yasin adıyorum şükürler olsun rabbim geri çevirmiyor.
Gizmom mavi_kus tabiki bencede yaptırılması lazım benimde haftaya falan yapılacak sanırım merak ediyorum o yüzeen doğruluk payı yüksektir umarım
Elfffffff deryakadri evet haklısın ama bir çok test yapılıyor ve bir sorun varsa anne karnında da iyileştirecek tedaviler oluyor riske atmayın derim bende doktorum hangi testleri istediyse yaptırdım