Deniz95 Günlük kaç bardak süt içilmeli? Ben sütü çok fazla içmiyorum ama günlük 4 5 bardak ayran içtiğim oluyor. Ayran sütün yerine geçiyor mudur acaba
Kvsraykt Deniz95 yoğurt kefir sütten daha iyi çünkü mayalama sağlıktır bağırsak dostudur içindeki bakterilerden dolayı hele kutu süt kesinlikle içmeyin
dugmeninannesiii Deniz95 ben yatmadan önce içiyorum bir bardak canım bazen midem kötü olursa gün içindede içiyorum. Akşam yemekte mutlaka bir bardak ayran üşenirsem bir kase yoğurt yiyorum 😃
Bubuseli Deniz95 Nesguikle sütü içip yiyorum 😂😂 ama günlük iki bardak ekstra ayran içerim arada bir kefir içerim
Eftknc Ben hiç içmiyorum hamileliğimin ilk ayında her gün içmeye çalıştım ama beni tiksindirdi şimdi görünce bile midem bulanıyor. Bir kase yoğurt yiyorum günlük
Leylaalin Deniz95 Günde 1 veya 2 bardak süt içiyorum 1 bardak kefir yemeklerin yanında bazen yoğurt bazen ayran içiyorum
naz_tugce Deniz95 Ben öğlen bir kase yoğurt yiyorum yulaflı meyveli falan yapıyorum sonra akşam yemeklerimin yanında da mutlaka yoğurt veya ayran tüketiyorum yatmadan öncede bazen kefir bazen süt içiyorum
Hanim90 Deniz95 süt içilmemeli bizim bağırsağımız inek sütüne uygun değil benim doktorum sadece ayran ve kefir öneriyor.