Emine24 BusRAmazan canını sıkma olur öyle fark hem son zamanlara doğru çok kilo alıyo hemde biraz fark olabiliyor minyondur belki☺ Benim detaylı ultrason zamanı baya minikti normale göre minyon olacak demişti . Şimdi ki değerim haftasına göre normalmiş bol muz ceviz ye eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun inşallah Zayıf olsun ne varmış hem daha kolay olur doğum😂🙈
BusRAmazan Emine24 aynen saqlikli eli ayağı duzqun olsunda kilosu o kadar önemli deil ama yinede öyle deyince cnm sıkıldı
Dmlaa Bende dün ögrendim 26+1 deyiz 909 gram dedi 🙈 1 ay önce gittigimde 430 gramdı 😊 Bende sadece hamilelikten beri 3 kilo almışım Sizce bebişin kilosu iyi mi 🤔
Serdogrul Tbberk evet yaa baya iyi beslendi bebiş 🙂 ama ben de dikkat ettim yediklerime hep onunda etkisi olabilir tabi
Seda42 22/3 de 550 gr di ama boyu 22 cm dedi bana kısa geldi kızlar sizlerin bu haftalarda boyu nasıldı bebis lerin
Serdogrul Tbberk her sabah mutlaka kaşar peynir yumurta tükettim ara öğünlerimde de mutlaka süt ve yogurt yedım. Ara sıra da muz tükettim bunlar bebek için kilo aldıran gıdalarmış canım