Birkelebek Kizlar daha 2 gun once yeni ayakkabi aldim 36 numara giyiyordum oluyordu ne guzel ama olmuyor bayramda bir sisti ayaklarim hala inmedi 😖 diger ayakkabilarim da olmuyor bundan sonra hep boyle sis mi kalacak? En kotusu de sabahlari uzerine basamiyorum acisindan. Hic yoktu birden nerden cikti bu odem anlamadim napabilirim?
Dorati Birkelebek bende yeni 2 çift ayakkabı aldıö aldığım gibi dolaba kaldırdım doğumdan sonra giymeye 😄 35. Haftamda şişti ayaklarım suan terlik hatici hiç bsey giyemiyorum
Sinemkurtkarakussk35 Birkelebek kaç haftalıksın bilmiyorum ama genelde 30dan sonra başlıyı bu ama tabi başka bişide olabilir sen yinede bi doktora görün korkutmak istemem ama ciddi bi durumda olabilir olmayabilirde
Denizim Birkelebek malesef sis kalacak,38.haftadayim sabahlari ayaklarimin uzerinde zor duruyorum aksamlari acisindan zor uyuyorum😕
Zeynepsa Birkelebek Boyle devam edecek canim. 2 numara buyudu ayak numaram.5. Aydan beri boyleyiz. Dedihin gibi sabahlari ustune basinca cok rahatsiz oluyorum.Tuzlu su ve ayaklarini kalpnhizasindan biraz yukarda tutmak bir nebzede olsa rahatlatiyor
Sinemkurtkarakussk35 Dorati sizin yine iyi benim 29-30dan sonra başladı😔 normal dedi hala çekiyorum ellerim ayaklarım artık hiç inmiyo acılarım hiç dinmiyo uyuşukluklar hiç geçmiyo 🙄 doğsun artık diye yalvarıyorum 😭
Birkelebek Sinemkurtkarakussk35 33. Haftamdayim suan. Yeni basladi bayramin ilk gunu ayakkabilar olmadiginda anladim :)
Dorati Sinemkurtkarakussk35 alyanslar falan haftalardor takılmıyo dimi 😄 biraz daha sabredicez napalım sonrası cok büyğk bi mutluluk çünkü 😍
Sinemkurtkarakussk35 Birkelebek ben 36+6yım dediğim gibi 29dan beri var benim gözle belli oldu bi anda ekmek hamuruna döndü bi dahada eski halini almadı🙄
Zlhiso Gene iyisiniz kizlar benim 26. Haftada basladi 27+3 um hala sisiyr ayaklarim acisina uyuyamiyorum sicaklarda ona keza bnm bayaga erken basladi :(
NaimeYilmaz Dar giyinmemek lazım her fırsatta ayakları havaya dıkmeli sarkıtarak degl uzatarak oturmalısınız tuzu kesmelısınız bol bol su ödem attırır gunde 1 dılım karpuz vucudun su toplamasını engeller. Ayaklarınızın şiştiği zamanlarda ayaklarınızı omuzdan az yukarı koyup uzanıp dinlenın yavas yavas gecıyor 🌸 Ağrısı oldugunda buz gıbı su tutuorm sısıde bıraz ınıyor ağrısıda hafıflıyor
Deletedmom206 Cok şükür 36 haftama kadar şişikligim olmadı 37 haftama girdim bayramda cok gezdım sanırım ondan dün gece ayaklarım cok şişmişti sabah jaktıgımda geçmiş alyansı mi hala takiyorum