MihrbnGrbz3 Kızlar 27 haftalık gebeyim habire bi sıcak basıyor beni hararet oluyor Sizde de oluyor mu
34_21_23 MihrbnGrbz3 ben doğum yapana kadar havalar soğuk olsun istiyorum 😂 dün sıcaktı İstanbul’da hava nefes alamıyordum gece terleyip durdum Allahım sıcaklar gelmesin diyorum 😂
Mne_Serra MihrbnGrbz3 ben yarın 38 haftalık olucam incecik yorganla yatıyorum devamlı terlıyorum doğalgazı falan kapattım bı anda su bosalıyo sanki sırtımdan 😔
MihrbnGrbz3 Pelin4Sosyolog sanırıım canım Banada bi sıcak basıyorki anlatamam Gece uyuyamıyorum sıcaktan
MihrbnGrbz3 Balbocegi_ benim ilk gebeliğim merak ettim ondan herkeste oluyor mu diye Demekki oluyormuş benide sıcak basıyor habire
MihrbnGrbz3 34_21_23 kesinlikle yaa sıcak gelirse napıcam bilmiyorum 🤷♀️ Temmuzun başında doğumum umarım hava aşırı sıcaklamaz😄
Balbocegi_ MihrbnGrbz3 ilk mi sana tavsiyem gogus uclarin yok yara olcak gibiyse lansinoh jrem al 36 hadtada maasaj yap
Balbocegi_ MihrbnGrbz3 evet canim saglik ocagin dememistir belki bana dedi ben yspmdm 2ay neler cektim neler
Bsmlh MihrbnGrbz3 ah ah 34 den bildiriyorum sıcak basması devede kulakmış😁😁 suan su içinde kalıyorum gece gündüz su kurbağası oldum gene yok
Sevincuras MihrbnGrbz3 ç bende nasıl kapı pencereyi açıyorum sürekli evdekiler üşüyor ben yanıyorum 😅ayaklarım hararetli yanıyor sürekli