1prensesveprensannesi Herkese Merhaba Hanımlar 🌼 19. Haftadayız yavaş yavaş doğum çantası için araştırma yapmaya başladım lakin kararsız kaldım. 10 lu set var 12 li set var. İnternete çok değişik çeşitler var. Mağazalarda da farklı ve fiyat aralığı çok değişiyor sizce nasıl alınmalı kaçlısı daha uygun olur 🙄🙄🤦🏻♀️😇
MihrbnGrbz3 1prensesveprensannesi Ben beşli set aldım canım bir tanede 11 li set aldım isimli yaptırdım☺️
kubr_pak 1prensesveprensannesi Ben 3 tane 10nlu set aldım, 5 tane felan da 5li takım aldım, 3-5 tane tulum aldım, 8-9 tane zıbın aldım, 10-15 tane çorap aldım, 7-8 tane battaniye aldım biraz fazla oldu ama sık sık kullanırız herhalde
Selmaolmz 1prensesveprensannesi Öncelikle trendyolda kitikate organik ürünlerde Su an indirim var aldım bende tavsiye ederim ayrıca fazla eşya almamakta fayda var 😊
1prensesveprensannesi MihrbnGrbz3 onu bende düşünüyorum canım isimli olandan 🤗 peki İnternetten mi aldın 😇
Dilara-ebe Bir tane 10lu hastane çıkışı aldım ebebekten indirimleri takip ederek uyguna alinabilir Onun dışında birde 10lu Instagramda Sedef nakış evinde isimli nakışlı set yaptırıyorum. İkisi yeterli olur diye düşünüyorum. Onun dışında 1-2 takımda yenidoğan 5li takımlar alinabilir
1prensesveprensannesi Dilara-ebe hımm bende ebebek indirimlerini kontrol ediyorum canım aslında ama pek hoşuma giden olmadı 🙄😇
1prensesveprensannesi kubr_pak bol bol olması iyi aslında kirlenir birikir hepsi Bi anda yıkanır hem bende öyle çok almayı düşünüyorum canım 🤗
1prensesveprensannesi Selmaolmz organik mevzusu var tabi birde ben onu da anlamıyorum kuzum yani normal olanların herhangi Bir zararı var mı bebeklerimize gerek var mı organik diye düşünüyorum 🤔🙄😇
Dilara-ebe Ednurr 10lu set 205 lira fakat ben bebe yaka istediğim için 10lira fark alındı. 195 liraydı normalde. Modelleri her sayfa gibi değil. Rokoko desenler den yaptırıyorum mesela çok güzel duruyor -
Ednurr 1prensesveprensannesi iki tane 10lu hastane çıkışı aldım biri isim yazdırıyorum 7 tane beşli set aldım 10 tane kısa kolllu zıbın aldım 5 tane uzun kollu zıbın Alt pijama 6 tane aldım Şimdiden iki ayakkabı şapka vs bandana toka oldu baya 7 battaniye müslin beş tane dahav alıncak var gibi gözüküyor herşeyi almak istiyorum
1prensesveprensannesi Ednurr oh oh oh maşallah siz baya Baya yapmışsınız alışverişi peki internet alışverişi mi yaptınız yoksa görerek dokunarak mı aldınız 🤔🙄😇
buiyimi Selmaolmz ben panço dan aldım organik kumas daha uygundu o yüzden pahalı geldi. O markayı da cok beğeniyorum tabi tercih meselesi ☺️
Misrax 1prensesveprensannesi hayır canım hic almadım yeterli olur eminim zıbın sapka eldiven corap alt ust bişeyler aldım zaten
Selmaolmz 1prensesveprensannesi Belki de yoktur içimiz rahat etsin diye tercih ediyrz canım eskiden ne organik ne böyle kötü ürünler vardı oda var tabi😊
Ednurr E bebekten yaptım nir kısmını bir kısmınıda lcw dan nakışlı takımı internetten yaptırdım battaniyeyi ve müslinin iki tanesini internet birde babynest aldım tam takım o gelcek onu internetten hangisi daha makul ve kafama yatarsa o açıkcası
1prensesveprensannesi Ednurr İnternettekilere pek güven ol uyır diyorlar o yüzden Bi duraksıyorum orda canım göründüğü gibi gelirse iyi olur çünkü hoşuma giden şeyler var 🙏🏻🤔
1prensesveprensannesi Misrax bende sen gibi düşünüyorum aslında ama bakalım bana da pek belli olmaz, 😂