Bilge44 Okudukça yazılanları için daraldı. Çok üzülüyorum annemlerin uçak bileti😷✈ iptal olmaz inşallah ne yaparım doğum Mayısta kısmet olursa 😥ahh gurbet😭😭
Balbocegi_ Seda-34 himm anladim onada birsey bulurlar diye dusunuyorum millet o sehirden o sehire yaymasin diye
Bilge44 Balbocegi_ Evet var daha ama babam 65 üzeri zar zor izinle bilet ayarladık. O da iptal olursa 🤦🏻♀️ Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim 😭🤲🏻
Seda-34 Balbocegi_ sanmıyorum çünkü sokağa çıkma yasağı olunca zaten gezme niyetiyle giden kimse olmuyor. Giden gelenler mecburi işleri için gidip geliyor çünkü gttiğin yerde de sonuçta yasak olduğu için evde oturuyorsun.
Balbocegi_ Bilge44 ins sorun olmaz bu doğum sonucta gurbette olmak cok zor heleki su duurmda insan okadar cok muhtac ki ailesine
gulin-35 Seyda652 olmaz heralde doktorunuzdan bır yazı bısey ıstersınız yada randevu msjı gelıyor ozele gıdıyorsanız onu gosterırsınız
gulin-35 Margaret ramazan boyunca kafe restoran okullar kapalı teravıh namazları yok bayram tatılı kac gunse sokagacıkma yasagı var sımdılık
Bilge44 Balbocegi_ Aynen öyle valla zaten geçen sene acil ameliyat oldum ailem yanımda yoktu 😥Doğumda bari erken gelirler dedim ama kısmet olursa olmazsa da herkesin canı sağ olsun ne yapalım 😥
Morcivert07 ozlemak42 yılbaşındakı 4 gün yasakta dayım öldü anneme izin vermediler aradılarda. Aileden eş çocuk varsa gidemezsiniz demişlerdi
ozlemak42 Morcivert07 valla Bizim bütün sülale gitti çoluk çocuk amcamın oğluna kağıt çıkarmışlar onunla herkes geldi gece yasakta gittik Ocak ayında
Balbocegi_ _sumeyyebedir7_ git gide zorlasan bir donem millet artik kendini yicek cidden allaha bin sukur