Seda-1 Deryabade12 maşallah baya iri bebek galiba yada şeker hastalığınız mı var ? Ben 26+2 800 gram oldu galiba
teachervera Deryabade12 23+0 da 575 gram dedi perinatoloji doktoru. Bugün 23+6 olduk kaç gramdır acaba 😊
Mammyy Biz daha haftaya gideceğiz kontrole en son 450 gramdık acaba kaç oldu çok merak ediyorum bende 🤭
momsboys Deryabade12 evet canım şekerim yok kilosuda boyuda iyi hatta 2 hafta felan boyundan dolayı ilerde sanırım de 3,900 felan dogar bence dedi
Kubraaaaaaae Deryabade12 hayır yaptırmayı düşünüyorum , ikili test vs , Rabbim evlatlarımıza güzel ömürler sağlık nasip etsin 🤲🏼 kucağımıza sağlıkla alalım inşallah
Kubraaaaaaae Deryabade12 bebeğim 2 hafta önde gidiyor baş ve göbek cevresi , doktorum sağlıklk dedi 🤲🏼
Kediannesi123 Kızlar bu haftalarda hareketleri düzensiz okur biliyorum ama yine de insan korkuyor. Bugün hareket ediyor ama çok hafif hissediyorum çok derinden böyle olan var mı aranızda
Ccff3435 Kediannesi123 banada aynısı oldu korktum aile hekimine gittim kalp atışı dinlemeye 😂 endişe etmeyin olabiliyormuş pozisyonundan dolayı hissetmeyebilirmişiz. Hatta kalp atışı dinlerken bile hareketliydi ama hiçbişey hissetmiyordum
Deryabade12 Kediannesi123 evet canım bende Bazen endişe ediyorum anan doktorum normal 28. Haftaya kadar dedi