Kubrakuckk dkbyk Tavsiyem haftada 1 tüketmeniz çünkü kafein var ve bebeğe yararlı değil. En azından ilk donemlerde haftada 1 içmeniz bebisiniz icin daha yararlı olacaktır :)
Burcuckmk dkbyk içiyorum canim sütlüde içebilirsin demişti diyetisyen bana Herseyden canim cektikce abartmadan yiyip içiyorum
nurdane3504 dkbyk günde bı fincan içebilirsin demişti doktor bana her gün içmiyorum çok bağımlısı olan biri değilim ama kendimi aşırı da sıkmyorum canım o an bişey yemek istese de yiyiyorum🤗
hanimhanimcik ben tercih etmiyorum kahveyi hiç içmedim çayı da bir gün içerim bir gün içmem onda da kafein varmış
Busehnm dkbyk Turk kahvesinde sakınca yok, gunde 1 tane izin veriyorlar. granul kahveleri onermiyorlar
Hcrcllr dkbyk doktorum bana haftada 2 kere içebilirsin dedi bende 4 günde bir içiyorum zaten niye bilmiyorum eskisi kadar keyif alamıyorum kahveden🤦♀️
gulin-35 dkbyk uc fıncan ıcıyorum ucu gecme dedı doktorum bu aralar onu da sutle pısırıyorum sert olmasın dıye elımden gelse kasıkla yıcem o derece
Haticee0393 dkbyk ben çok seviyorum Türk kahvesini vazgeçemedim. Doktoruma sordum günde 2 fincana kadar içebilirsin bi zararı yok bebeğe dedi içim rahat etti