Mehtap_gunes Esmakrl37 hahaha bu yine normal ben 15 haftalik hamileyim bende çilek çok yerim ama normal 😂zaten öncedende çok severdim ama benimle aynı olan bir arkadaşim çaytabağina CİF döküp yedi 🤤ben şokk tabi
Suzii-90 Esmakrl37 cilege tuz baya ilginçmiş canim erik biliyodum da çileği senden duydum 🤣 benim hiç böyle ilginç asermelerim olmadı 😬🙄
Esmakrl37 Suzii-90 valla aslında bende çok sevmem tatlıyla tuzlu karıstırmak kendımı bir anda çileğe tuz dökerken gördüm 😂
Cevirmenannee bus91 şimdi para verseler ağzıma sürmem😂😂 bu ara favorim elma ve yeşil zeytin ikilisi 😂
Hilal_cskn38 Esmakrl37 daha bügün aşerdim mangal ve karpuz yedim şükür koca bir tabak şiştim 11 haftalık olduk ama aşermek degısık
Ayku6138 Hcrcllr Ben Trabzonluyum bizim trabzonda bostanlarda salatalık olur onu tuzlayıp yemek istedim ama Ankaradayım malesef normal salatalıkla idare ettik 🙈
Edanue Ayku6138 Bende ya geçen gecce yürüyüşü yapıyoduk rüzgar esti çimen salatalık koktu benimde canm istedi
Hatcik07 Hcrcllr aynı durum bendede var bende millete kusmuyorum çok nadir derken nazar ettim kendi kendime hatta milletde şaşırıyordu
Hcrcllr Hatcik07 aynı ben ilk öğrendiğim de 4 haftalikken 1 hafta falan cok kötüydü hep istifra ettim sonra gecti iyiyim diye dolanıyodum 3 4 gündür fenalardayim 🤦♀️