Hcrcllr MeliSeliMelih hadi yaaa aklımda bulunsun ozaman canim isterde falan bende yiyip yiyip tüküreyim 😁😁
Hcrcllr HavvaMerve 8+2 yiz ama 4 gün önden gidiyoruz 9 diyelim 🙈 aslında hic bulantim yoktu kendi kendime nazar ettim 🙈
Hatcik07 Hcrcllr aynı durum bendede var bende millete kusmuyorum çok nadir derken nazar ettim kendi kendime hatta milletde şaşırıyordu
Hcrcllr HavvaMerve 1 aydır daha gibi yatıyorum valla hem de yiyip içip böyle giderse gerçekten dana gibi olacağım 😁
Sultan94 Esmakrl37 ilk kızıma hamileyken yaşadım. Ama bu aserme olayi can çekmesi gibi değil 🤭 feci bı olay eşim salatalikli sabunla duş almıştı ama öyle böyle bir koku değil🤦 nasıl canım istedi salatalık yedim iyi gelir diye biraz hafifledi🤭
Ayku6138 Hcrcllr Ben Trabzonluyum bizim trabzonda bostanlarda salatalık olur onu tuzlayıp yemek istedim ama Ankaradayım malesef normal salatalıkla idare ettik 🙈
Ozge890 Esmakrl37 canim pek bisey istemiyorda yaz meyvesi istiyor canim acayip derecede sulu sulu sogukca yemek vardi kendilerini dört gözle bekliyorum çıksa yesek😔😔😔
Hcrcllr Ozge890 ahh hele bir tanesi var cok sevmeme kendi bahcemizde dolu olmasina rağmen bi sebepten yiyemiyordum simdi aklim onda hemen yaz gelsin o meyve çıksın istiyorum 😁
ftmlgz Esmakrl37 yola yeni dökülmüş betonun tadını merak etmiştim geçende de yanan çıtaların geri kalanın tadını merak ettim😂
Masalannesii Esmakrl37 portakalın üzerine pişmaniye koyup yiyordum🤣 ben onları yerken eşim bu kadın ne yapıyor bakışını atıyordu bana 🤭🤭🤣
Madinanin-Annesi cileklidondurma aynen ya neden boyle olduki?Neden bir sey asermedim hala dusunuyorum.Bir aza dogurucam az kaldi genede tik yok.Aksine yememek icin mucadele ediyorum.Bebek kizmi?erkekmi?
Esmakrl37 bus91 dimi öyle vallahi bende genelde meyve yıyorum ama meyvelere tuz döküp yiyorum genelde çılek ve portakal 😂