Kelebegim21 İlk zamanlar üzüm canım çok istiyordu rüyalarıma kadar görüyordum sürekli ama bulamadık . dün gece de karpuz yediğimi gördüm rüyamda sabah uyandım canım öyle bı çekti ki bı kaç markete baktık yoktu 😑 yani aşerdiklerimi yiyemedim maalesef ama üzüm hala içim gidiyordu aklıma gelince
Ayku6138 Ozge890 Bebeğim aklından canının çektiği birşeyi düşünürken biryerini kaşıma dokunma çocukta iz kalır derler ☺️aklına getirmemeye çalış başka şeylerle bastır miğdeni
Gulce5038 Okurken bi hoş oldum😂😂😂 neler yemişsiniz Allahtan severek yemişsiniz 😂😂😂hiç aşermedim ben ya özeniyorm aslında
MeliSeliMelih RabiaDenis her şeyime bakılmıştı bi eksikliğim yoktu ama oladabilir geçti çok şükür 😄 doğumama 29 gün kaldı atlattık o günleri 😊
Ballbebek Esmakrl37 ayyy konuşmaları okuduğuma pişman oldum😄😄 canım sabın, toprak, asfalt, cif yemek istiyor 😄😄😄 acilen unutmam lazım 😄😄😄
Nermism Memmedovaa1 13cu həftəyə kecdik.gece gündüz ancaq turş.şirin heçnə yeyə bilmirəm.tezyiqim düşəndə məcburən.amma düşməyən kimi bedenim turş tələb edir
Nuray051988 İyi geceler kızlar 8. Haftadayız bizde, erik gördüm rüyamda eşimi uyandırmaya çalıştım uyanmadı sabahta küstüm ona 😄 uyku sersemi anlamamış sabah aldı hemen.
nilnaib Esmakrl37 ben hic sevmediğim trabzon hurmasını yedim normali de değil kurusu hemde, gecenin 11′inde trendyoldan siparis verdim 😂
N_ida_2308 Gamali Bende aynısı ve ben sigara kullanıyordum önceden suannicmiyorum ama okadar istiyorumki anlatamam
Hcrcllr Hatcik07 aynı ben ilk öğrendiğim de 4 haftalikken 1 hafta falan cok kötüydü hep istifra ettim sonra gecti iyiyim diye dolanıyodum 3 4 gündür fenalardayim 🤦♀️
Emine_clk01 Duran34 ben de 13.haftamın sonlarına kadar sadece meyve ile gerekebildim ve şu an meyve görmek istemiyorum iğrendim yemekten 😁
Defnedeniz19 Önceki hamileliğimde kalıp kalıp buz yiyodum,kendimi durduramıyordum,eşim bazen bana bakıp nerdeyse benimde canım çekicek diyordu,şimdi de limonu kabuğuyla doğrayıp doğrayıp yiyorum 😜
Ceydaaaa Ogluma hamileyken yeşil zeytin ve suyunu delirmiş gibi canım çekiyodu yarım kilo zeytin alıyorsam bi kilo suyundan alıyodum eve gelene kadar zor sabrediyodum