Elif1ekim Hiç oturmuyorum hep hareket halindeyim.Doktorum da bırakın hantal kalmasın hareket etsin diyor.Normal doğumu bekliyorum bilmediğim bu yolda korkuyorum ama herkes çok normal gibi beni anlamıyorlar banyo yapamıyorum doğru düzgün yürürken ayaklarımı görmüyorum herkesle kavga edesim var yediklerimi annem ve eşim dikkatle veriyor hafif ve sağlıklı şeyler haklılar biliyorum ama ben kalorili şeyler yemek istiyorum çok garip birşey oldum ben valla bebeğimi kucağıma almak istiyorum bebegim önden gidiyor 36 hafta iken 3200 dü bir kaç güne kontrolüm var nasıl normal doğuracam bilmiyorum acaba sancı neye benziyor ayaklarım hep şiş bugüne kadar hep sorunsuz hamilelik geçirdim her işimi kendim yaptım kursa gittim ama son ay çok zormuş gerçekten anaların hakkı ödenmez diyorlar doğru karnında bebek taşımak ne kadar güzel birşey o ayrı tabi
Mucizemibekliyorumm Elif1ekim 36.haftadayim.bende ayni seyleri hissediyo yasiyorum.delirmeden dogursaydim iyiydi
Msema Elif1ekim şişlik tuvalet uykusuzluk ☺️ Hamileliği rahat güzel bir şey sanıyordum 😁 nerdeee . 17 gün kaldı ama psikolojimde bozuk sürekli kavga edesim var milletle . Hayırlısıyla doğuralım inşallah 😁
Ilahe Selam Amma Bu Kadar Beklemiwsin Canim 2 3 haftada Bekle Anne olmak Kolay Diyil evet Zorluklari var Malum 38haflaikda ne biliyim canim kemdin bilirsin amma bebek tam Geliwmiwde olmuyor diyirlarda İnwallah hayierlisi canini sıkma Sabr et ne kaldi ki Zamana birak 🤗
Elif1ekim Mucizemibekliyorumm Bende az kaldı delirmeden biirde lohusalık daha zor diyorlar düşünemiyorum o evreyi
Ilahe Dun İnternetden Gebelik haqqinda bi Bilgiye Rastlasdim Bu konu Hakkinda soyluyorlar ki Son haftalarda Anne adaylari Cok Sabirsiz oluyorlar ve biran once bebeyini kucagina almak isterler amma Bebek ne zaman Gelmek isterse o zaman Gelir Ve Bebekde Her wey tamamlananda Oluyor o zaman Yani Biz İstesekde istemesekde beklemeliyiz Sabr Dinin Yarisidi Boyle bi soz var Bizde Azerilerde Ben Sabrliyim Wukurler Olsun Ve Ne zaman Olursa o zaman Kabul edicem Sabirsizlik Etmem Ve hic istemem Ya bi weyde var İnsanlar Derlerki noldu noldu Dogurmadin mi sen hala Desinler umrumda olmaz Bebeyimin saligi Soz konususa Ne zaman Vakit gelse o zaman Gelsin Tatilm benim Her kese Kolay Dogumlar 🤭