Annebebekli Merhaba sevgili anneler bugün doktora gittim bebeğim anne karnında yüz üstü hareketsiz yatıyordu doktorum uyuyordur dedi. Kalp atısı gelişimi iyiydi ama harelket etmemesi canımı sıktı baya başina böyle bişey gelen var mı? 16 haftalık hamileyim
BegumIscanTunc Annebebekli mesela canım bizim kız gündüzleri uyuyor geceleri keşfe çıkıyor 24+2 haftadayiz
Sed22-09 Annebebekli elbette canım uyuyorlar hatta son zamanlarda uyku saatleri bile hemen hemen belirli zamanlarda oluyor haraketleri olsun
SB_ Annebebekli gün içinde ben uyanıkken oda uyanık oluyor yerinde durmuyor 😅 geceleride ya ben hiss etmiyorum yada oda benimle beraber uyuyor 🥰 33 haftalığız
Fatmaliakburak26 Sed22-09 bugun benımde kontrolum vardı 25+6 ama bacak bacaga atmıs bı vazıyette uyuyodu 🤔🤔
Cansu-13 SB_ oh maşallah ne güzel benim kide gece oldumu canlanıyor uyu uyuyabilirsen 😂32+2 olduk. canları sağolsun onlar iyi olsunlarda biz uykusuz kalalım anne olmak kolay değil
derinsart Ayssmom bizimki kesinlikle 21 saat uyuymuyor😂😂öğlenleri uykuda gece noluosa partililiyoruz😂
Annebebekli Ayssmom benim doktorumda söyledi ama yüz üstü hareketsiz yatınca endiselendim ister istemez
SB_ Cansu-13 😅 vallah bende bundan çok korkuyordum herkes diyor çünkü geceleri bebek çok hareketli anne adayları uyuyamiyor diye Ama şükür bebek yönünden sıkıntım yok ama ben bacak uyuşukluğundan uyuyamıyorum 😓
Cansu-13 SB_ ya bende de son 1 haftadır var önce sol bacağım ağrıyordu şimdi de sağ bacağım ama sanırım hareketsizlikten
Ayssmom derinsart 🤣🤣🤣hahahah uyurkende hareketlilermiş yani uyuyup uyumadığını anlayamazsın benim bebişimde öyleydi şu an misler gibi duruyo ama anne karnında dans ediyordu sanki 😅 karnım çok küçüktü belki ondan aşırı hissediyordum 😅
Ddmbcglu derinsart Aynı bızımkide öyle yaa 😂 gün icinde hareketli oldugumuz icin amniyon sıvısı dalgalı oluyomus içerde o sebepten uyuyolarmıs cok gecede hareketsizlikten herhalde bebişler hereketleniyor bende arastırmıstım çok gece boluyor buna diye 😂 uyumaya calısıyorum uyutmuyor sağolsun tekmelerıyle dönüsleriyle 😂
Ayssmom Annebebekli inşallah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻 Kolay doğumlarınız olsun inşallah
SB_ Margaret evet bende çok duydum şükür ki bebekten yana sıkıntım yok ama maalesef yinede uykusuzluk çekiyorum çünkü çok bacak ağrılarım var