asyahumam Deniz59 ahahah değişikmiş tek başına ona ayrı patates kızartma yapın o zaman siz de ayrı biber falan kızartın yeyin 😂😍
Ekvatoral Deniz59 Tarhana çorbası makarna salata ☺️ Yarında tarhana çorbası patlıcan kebabı prinç pilavı inşallah☺️
Beyzan Ben biber dolması domates çorbasi kabak cacık yapacağım.bir de ufaklık var azi dişleri çıkan ve her şeyi yemeyen. Ona da erişte pilavı yapacağım çorba ile inşallah yer
Burcuckmk Deniz59 dünden et sote pilav var bide corba yeter 🙈 yemek seçen insanlar olarak ne yapcam sorunu cok büyük bizde
ozlemak42 Deniz59 2 ayda ilk defa bugün yaptım ama sogansiz 😁 biber dolmasi yogurt salata öğlen ve akşam yemeegimiz 🙈
Zumrairmak Deniz59 valla kuru fasulye yaptım yanına salata hoşaf turşu yoğurt pilav yapicaktim dedim aman kim uğraşacak 😂😂son haftalar olunca iyce kendimi boşladim 😁😁
Cemrenuraydin Deniz59 ben sabah erkenden yapıyorum şimdi de fırına sürdüm birazdan hazır olur patlıcanlı pilav kapatma yaptım 😂 eşim yemedpişi için tek çeşit. Eşim de çorba içecek :)