Defneozgur Kizlar soğan kuru ile hamile kalan var mı ? Yapmayı duşunuyorum da.. kaç gün içilir ? Sadece ben içsem olur mu ? Kocam istemez😁 onun vitamin takvimi var birde keçiboynuzu içiyor.
Meless Defneozgur ben🤰🏼 Adetim bittikten 2 gün sonra başladım. Sabah aç karnına akşam aç karnına içiyordum. 15 gün yapılıyor normalde bana 10gün yapmak nasip oldu gebe olduğumu öğrendim bıraktım
BebegimMom Defneozgur ben kaldım. Yaram vardı ilaç kullandım sonrası adetten 2 gün sonra başladım 15 gün içtim ayrıca hem vajina enfeksiyonum hem idrar yolu iltihabım vardı. İyi geldi diğer aya hamile kaldım
Rmysmt BebegimMom canim iltihapla enfeksiyonu gittiğini nasil anladın bende geçen ay adet bitimi sadece sabahlari ictim 15 gun, bi kaç gün yoğun akintim geldi
BebegimMom Rmysmt akıntım da azalma oldu. Kaşıntım oluyordu . o da gitti. Ve akıntı rengi kokusu değişince anladım. Çok sıkıntı çektim. Ayrıca kasık ağrım oluyordu. 1 hafta ilaç kullandım fitil fayda etmemişti. Soğan kürü iyi geldi.
Zey_neb Ben valla adetim bitdikten 1 gun sonra yaptim 7 gun ictim ve hamile kaldim nasip kismet inşallah sizede kiamet olur sabah akşam aç karnina içtim
Meless Defneozgur canım başla sıkıntı olmaz doğal bir şey sonuçta ama bu ay olmazsa diğer ay adet bittikten 2gün sonra başla olur mu
Rmysmt Defneozgur normalde 2 3 gun sonra diyorlar canım ama sen bilirsin ya bisey diyemiycem yumurtlamani da takip ediyorsan görünce birak
minikmucizemmmmmm Defneozgur adet bittikten 3 7 veya 10. günde başlanabiliyor☺️ Saraçoğlunun tarifte öyle yazıyodu