Beyzan Reyhanselim şehir önemli. Aynı hastanede iki farklı kadın doğum doktoruna gittim biri destekliyor biri desteklemiyor 🤷🏻♀️
Beyza29_ Reyhanselim Türkiye hastanesi Özgür Çetiner . Kendisi benim kadın doğum uzmanım , İnstagram sayfasında da olmak üzere ssvd destekliyor ve olumlu yorumları var tavsiye ederim.
Reyhanselim ebdk sanki herkes istanbulda yaşıyor gibi yada beni tanıyor gibi sormuşum pardon😂istanbul anadolu yakası
Prenseslerannesi34 Maşallah ssvd denince fiyatlar uçup gidiyor ama malesef nornal doğum yani bu ameliyat ngibi kesi yok bişi yok seseryanin iki katı fiyatlar bu hakkı bile maddiyatla elimizden alıyorlar malesef
Melismom222 Fiyatlarini da yazabilir mi bilenler? Gaziosmanpasa hastanesinde 9500 lira ssvd. Doktor burak ozkose
ebdk Bir sezeryanhepsezeryan degildir var ınstagramda ona bakin Nehir bayram bht serpil hanim acıbadem semra hanım…. Bezmialemd3 yapılıyor en uygun şuan fiyatlar orada
Beyzan ebdk Siz diyince yazdım ınstagrama Sezaryenden.sonra.normal doğum diye bir sayfa çıktı karşıma kendi doktorum sevdiğim ebeler ınstagram’da takip ettiğim 2 Dr daha takip ediyormus çok mutlu oldum şu an 😍