FasulyeveAnnesi3 Kızlar ben uygulamaya göre 13+4 günlük hamileyim bu zamana kadar 3,4 kilo almış olmalısınız diyor ben aksine kilo verdim sizde durumlar nedir moralim bozuldu biraz acaba besleniyomudur bebeğim
bus91 FasulyeveAnnesi3 her bünye aynı değil bebekte sıkıntı yoksa bişey yok demektir uygulamasa yazan yazılar genelleme olarak
sultanacan FasulyeveAnnesi3 merak etme ilk 3 ay vermen normal ben çok verdim 20 haftalık civarı aldım yavaş yavaş şimdi 30 haftalığım 9 kg aldım :)
mlkkk FasulyeveAnnesi3 niye moraliniz bozuluyor sizin değil bebeğin kilo alması önemli ki bu haftalarda bebeğin kilosuna bakılmıyor bile 20.haftadan sonra kilo almaya başlarsınız o yüzden siz ne kadar yerseniz yeyin bebek alacağını alır gerisi size kilo kalır
babycool FasulyeveAnnesi3 bende 20 haftaligim bulantilardam kilo vermistim daha almaya geçemedim ama bebek gayet gelisimine es değer gidiyor bebegin kilosunu doktorunuz anormal bulmadiysa sorun olmaz
Denizyildizii FasulyeveAnnesi3 cnm normali şu ben bi makalede okumuştum. İlk 3 ay kilo almamak gerekiyor 2. 3 ayda 1 er kilo toplam 3 3. 3 ayda 2 şer kilo toplam 6 kilo ve genel toplam 9 kilo. Bu en sağlıklısıymış
Gulsurmeli FasulyeveAnnesi3 Hiç moraliniz bozulmasın 4. aydan sonra normale dönüyor herşey aynısı bende de oldu. Sonrasında gayettt güzel kilolar geliyor. 😇
Miskokulum35 FasulyeveAnnesi3 ilk 4 ay bikaç kilo zayıfladım ama 5.aydan sonra aldım. Bence takılmayın. Bebişin sağlıklı olması herşeyden daha çok önemli
Ayssmom FasulyeveAnnesi3 ben ilk 3 ay 5 kilo kadar verdim sonra aldım üzülme alacaksın o kiloları hemde fazlasıyla 😂