Dareyn Eminim ki hepimiz çok hassasız. Hangisi olsun diye çok düşünüyorum.. Granül istedim makine bozulur dediler sıvı önerisi yapanlar var ama emin olamadım. Acaba siz neler önerirsiniz. İnstagram da bir sayfa var malum sürekli Bu konu hakkında şu kötü bu iyi değil diye diye en sonunda elle yıkamayı bile düşündüm. Kafam çok karıştı ☹️
Portakalgeliyor Dareyn Duru granül aldım canım sirke kullanıcam yumuşatııcı olarak istersen granulu sıcak su ile sıvı yap :)
gamzosgamzos Dareyn kizim 15 bucuk aylik dogdugundan beri unibaby deterjan ve yumusaticisini kullaniyorum memnunum bir sıkıntı yasamadım
metehaninannesiii Dareyn ben duru granüllü beyaz toz sabun aldım dünden 2 paket ve önceden de beyaz camasirlarima yıkarken koyuyorum memnunum
Lalihhhh Portakalgeliyor Portakalgeliyor bende duru granül aldım bebeğin kiyafetlerini yıkadım ilkinde sıcak su ile eritip attım öyle pek kokusu yok , diğer eşyalarını da normal olarak attım yıkadım mis gibi koktu daha hoşuma gitti benim 😊 tercih meselesi tabi
Esekoldurengunes Unibaby aldım. Bebişin kıyafetlerini de onunla yıkayıp dolaba yerleştirdim hatta. Öyle pek bir kokusu yok, memnun kaldım. Ama uzun vadede kullanımda leke çıkarma açısından nasıldır bir fikrim yok tabi.
Lalihhhh Dareyn granül olan neden makinayi bozsun ki anlam veremedim, duru granül aldım doğal diye 3 kere kullandım mis gibi kokuyor🤭
Portakalgeliyor Lalihhhh bazıları makinelerinin tıkandığını söylüyor o yüzden tavsiye olarak sıvı yapmalarını söylüyorum bende :) herkes unı baby kullanıyormuş ama içeriği berbat olan bir ürün dalin yenilenmesine rağmen içinde * belirtilen bir madde var ve yazmıyolar :)
rmdfile Baby me granül sabun aldım bugün ilk defa aldığım kıyafetleri yıkayacağım inşaallah 🤗 suda çözdürüp mü kullanmam gerekiyor