Fatos_teke46 Findikinannesi bnde öleyim kendimi yaş pasta lokum çikolatayla idare ediyorum hemen kesiyor 🥰
Findikinannesi Fatos_teke46 ben onlari da yiyemiyorum kepek ekmeğin üstüne bir dilimine azcik cikolata sürüp yiyim dedim hemen kilo da fark etti ne yesem yariyor anacim 😁😁
Findikinannesi Adasmother benim de bi sıkıntı cikmadi şükür ama cok kilo aldim baklavanin hayaliule yatip kalkiyorum resmen 😄
Findikinannesi Baobap sütlü de güzel ama şerbetli tatlilar asıl tatlilar benim için 😁😁😁😁😁 eşime diyorum doğumdan cikar cikmaz agzima baklava sok diye 😄😄
efruzzz Findikinannesi ha ha basligi tatil olarak okudum galiba bende tatil istegimi artik bastiramiyorum bu virus bizi mahvetti 😔
Findikinannesi efruzzz zaten orasi da ayri bir konu bende aşırı ozledim tatili esim yazin götürcem diyor ama bu virüsten dolayi gidebilecegimizi pek sanmiyorum🤷♀️
Findikinannesi Betuledem ayy ayni ben yaaa geceleri rüyamda agliyormusum baklava diye 😁😁 bi doğurayim catir catir yicem inan olsun 😂😂😂
Fatos_teke46 Findikinannesi ben kilo alamadm pek gözümün onune ne gelse yiyorm telefondan goreym eşimden istiyorum sana telefonu yasaklicm diyor 😂😂
Lalihhhh Findikinannesi Yiyin gitsin 😂 sanki ben yazmışım gibi hissettim bende sizin gibiyim maalesef şeker yüklemesinde de birşey çıkmayınca yine yemeye devam ediyorum tatlı 🤷
Deniz1634 Findikinannesi CoUmu şöyle buldum benim şeker sorunum yok o yüzden tatlı yemekte buldum canım isteyince tatlı yiyorum hemen😂😂😂
saresare Findikinannesi gün kurusunun ortasına ceviz koyup üstüne biraz tahin dökünce inanılmaz oluyor😊
pinar92_ Findikinannesi ben de gerçekten bir gün yiyorum bir gün yemiyorum ama içim gıdıklanıyo yememek için😂
derinsart Findikinannesi ben cözüm bulamadım oyuzden yedim 😬napiyim yedigimiz herşeyde cok saglıklı degil bi süt dilimi , bi gofret fln yiyorum en azindan bastiryo