Gllpkr Kızlar doğum yapalı 4 gün oldu ölüyorum ağrıdan acıdan meme uclarım çatladı başına gelen bişeyler deneyip fayda gören varsa yardımcı olurmusunuz
Senayyalcin Gllpkr Ayva çekirdeğinden jel tarzı birşey yapıp sürüyordu yeni doğum yapanlar bi araştırın çok iyi geliyormuş ya da direk gümüş kapak önerebilirim 999 ayar
Ceydat Gllpkr ayva çekirdeğini 5 kaşık suya koyup 1 gün bekletin jel haline geliyor sürün ama gümüş göğüs kalkanı çok daha hızlı sonuç veriyormuş
Denizyildizii Gllpkr cnm komşularında veya yakınlarında aleovera varsa sarı suyunu çıkarıp sür bi arkadaşım birtek o iyi geldi demişti
20oz Karbonat biraz temiz su karıştır pamukla sür biraz yakıyor ama acısını alıyo sonra ve bunu sürekli yap bi süre inşallh çabuk geçer çok zor 🥴dogumdan degilde o yaradan korkuyorum ya
Gamzeren90 Bende yaşamıştım lansolin ve evitap vitamin hapını karıştırıp sürdüm bir haftada iyileşmişti her emzirme sonrası uyguladım temiz meme ucuna karbonatlı su ile de temizledim
Gllpkr Gamzeren90 normaldede karbonatlı suyla temizlesem faydası olur mu acaba o dediğiniz şeyleri kullanmasamda yani
20oz Gllpkr daha kötü olmadan dene derim sen bilirsn yine zararı olmaz karbonat su hem bebegin agzınada iyi gelir pmukçuk filan olmasın diye
Gigy Gllpkr karbonatlı su ile temizle canım arkadaşım çok faydasini görmüş bir de gümüş kapak Muhakkak dene boşa çekmişim diyeceksin
Gllpkr Gigy karbonatlı suyu denemeye başlıcam akşam göğsüm öyle kötü ki sağamıyorum bebeğimde daha çok küçük emip bitiremiyo şişti çok fena
Zeynep_03 @Gllpkr cnm ben ilk kızımda tam 8 ay çektim yarayı kullanmadığım krem kalmadı bitkisel kür VS. Ama ikinci kızımda evomere göğüs ucu kremini kullandım çok iyi geldi silmenede gerek yok kullanmanı tavsiye ederim.
Gigy Gllpkr hemen başlayın faydasını görürsünüz,gümüş kapak Muhakkak alın derim ama boşa eziyet etmeyin kendinize de bebişe de