Minikbiranneee Affınıza sığınıyorım Kullandığınız formül falan var mı arkadaşlar doğumdan önce biraz toparlamam gerekiyor da 🥺
Meless Minikbiranneee gebelikte koyulaşma oluyor onun için bir şey yapmanıza gerek yok doğumdan sonra eski haline dönecektir🌸
Sblglc Minikbiranneee yapilacak bsey yokmus malesef ona doktora sordum dogumdan sonra normale doner dedi koltuk altiyla bikini bolgesi afedersin hic kese yapmamista kir yapismis gbi duruyo pirinci bekletip suyunu mu surmedim limonla pudrayi karistirip mi surmedim hic fayda etmedi o yuzden bekliycez bakalim ☺️
archmom Minikbiranneee görümcemin hem koltuk altı hem özel bölgesi dogumda karardı canım sonra normal haline geldi. Hiç bişi yapma 🙏🏻🥰
Meless RH38 döner canım koltuk altı,meme ucu,özel bölge kararan bölgeler hormonlardan ötürü… Benimde özel bölgem kararmaya başladı. Doğumdan sonra dönüyor eski haline hiiç merak etmeyin🤗🌸
Minikbiranneee archmom ya doktordan utanıyorum🥺 biraz önce ağdaya gideyim dedim gitmeden kontrol ettim utandım vazgeçtim kuaförden🥺🥺
Misto Minikbiranneee pirinç suyu cilt rengini acıyor diye duymustum pirin unuyla pirinci ıslattığımız suyuyla macun yapın surun odahada etkili ama hamilelikte genelde kararıyor hormanal dengemiz degistigi icin benimde gobegim goguslerim bikini bòlgem hep karardı😑
Misto Minikbiranneee utanıcak bisey yok canım hepimizin basına bu sürecte geliyor gebesin sen normal kararması
archmom Minikbiranneee utanılacak bir durum yok canım git kuaförünede rahat rahat çogu kişide oluyormus bu durum 🙏🏻
paradiseeeeee Minikbiranneee oooo doktorlar akşama kadar neler görüyor hey yawrum hey sen temiz ol kıl tüy olmasın yeter hepimiz karardık göğüslerim boynum koltuk aştı. Hepsi kap kara ama doğum sonrası geçiyor biliyorum 🤲💙
Eliftkgz Bende de aynı durum var. Zaten lazere gidiyordum kararma hafif vardı ama hamilelikte iyice arttı 😐 doğumdan somra gecer diyorum ama geçmezse de ne yapıcam bilmiyorum cokkkkk rahatsız oluyorum
pinar92_ Minikbiranneee bir şey kullanmayın doğumdan sonra normale dönüyormuş. Bende doktoruma sordum gögüslerim göbeğim özel bölge hep karardı normal korkulacak bir şey yok ama havalar ısındığında güneşe mutlaka koruyucu krem ile çık iz kalmasın vucudun kararmaya müsait demekki dedi.. sizde güneşe koruyucu ile çıkın mutlaka.
04052016mh Minikbiranneee doğum sonrası öncekinin aynısı olmuyor bende kaldı biraz karartı koltuk altımda ve boynumda 😐 kuaföre gitmiştim ağdaya ağda yapan kız da doğum yapmış ve demişti ki “limonu tatlı sodaya bas ve kararan yere masaj yal ama bir iki dakika değil biraz uzun süre onun genital bölgesi de kararmış eski renginden bile daha açık oldu dedi ”
balimm04 Eczaneden keterol alabilirsiniz mükemmel beyazlatıyo ben kullanıyorum bi zararını görmedim sıvı sabun gibi kararan bölgeye sürüp 5 dk bekledikten sonra duruluyosun hemen etkisini gösteriyo
Bilge44 balimm04 Şampuanı da varmış kremi de hangisini kullanmak lazım peki🥰 bir de gebelikte kullanıyor musunuz daha sonra mı kullanmak lazım 🤔
Ayca00 balimm04 canım merhaba ketoral şampuan kullanıyorum demişsin ama o saç için değil mi genital bölgeye de uygulanabiliyor mu ?
balimm04 Bilge44 şampuanını kullanıyorum şu an 21 haftalık gebeyim iki üç günde bir kullanıyorum sonra 1 hafta ara veriyorum yani kararma oldukça kullanıyorum önceki hamileliğinde de kullanmıştım