Sfnur Nasılsınız nasıl gidiyor süreç ben 23+5 bir hafatadir hazimsizlii ve kabızlık mevcut karnım çok şişiyor bu yüzden sizlerde durum ne🥰
Dilek0809 Sfnur 23+3 biraz riskliyim hep evdeyim karnım son hızla büyümeye devam ederken kaburgalarım batmaya başladı bel ağrısı arada geliyor yoklayıp gidiyor ama hepsine yine de şükür🙏🏼🥰 sizin nasıl gidiyor kabızlık için yulaf kefir ve kayısı üçlüsünü kesin deneyin derim
Teacherella1 Sfnur mide yanması, kabızlık,biraz hareket edince bel ağrısı, ara ara kasıklarda sertleşme 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ygmr15 Sfnur cok şükür iyiyiz biz bugün idari izne ayrıldim. Cok şikayetim yok aksam yemeklerinden sonra cok sistigimi hissediyorum. Ferritin cok düşük Demir ilacini artik günde iki defa almam gerekecek.
Sfnur Dilek0809 bu arlar çok halsizm birde yürüyorum da kayısı falan fayda etmiyorr pazartesiden beri böyle 🤦🏻♀️
Sfnur Teacherella1 heppsiii hepsini 🤦🏻♀️ ama bu ara bu hazimslik sinir ediyor beni geriyor ve halsizlik var aşırı derecede
mercimekkoftesi1 Biraz yürüyünce bel ve sırt ağrısı, yemeklerden sonra hazımsızlık, kaburga batması, böbrek ağrısı, burun tıkanıklığı ve uykusuzluk olmasa iyiyim aslında 😅
nevingny Biz de 23+4 olduk. Çalışıyorum sabah kalktığımda bel ağrısı oluyor. Sürekli tatlı yemek istiyorum bir de akşam yemeğinden sonra sanki yediklerim midem de öylece kalıyor. İlla yatmam gerekiyor. Sindirim baya sıkıntı
Dilek0809 Sfnur robotta önce yulafı Çek sonra kayısıyı en son kefiri ekle. Robotla uğraşmak istemezsen kasede birleştirip kaşıkla ye kayısıları minik doğrarsın gerçekten işe yarıyor
mercimekkoftesi1 Sfnur hiç bilmiyorum valla, şimdiden böyleysem sonlara doğru daha kötü olurum gibi geliyor bana ☹️
Sfnur Dilek0809 kuru kayisim var ama onu geceden islatsalsam olur mu ki birde nezman tüketmemiz gerek
Mltmerdm Sfnur ben sabah yataktan kalkmaktan bile zorlanıyorm hatta gece uyurken bu kramplar daaha fazla oluyo